Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 . Czytać !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc powiem wam tyle Metin się zmienia my to wiemy każdy to wie . Wejdźmy w rok 2007 lipiec monastyr . Akcja się zaczęła porobione postacie ja tak samo chyba po 2 dniach zrobiłem postać sura wp nick . Kuba23 . Ludzie wtedy nie było won mi ze spota bo ban . Tylko wchodzi pyta sie o pt i jadymy . Pamietam i wielu pamieta czasy klepania zaprzysiezonych choć to tylko gra łza się kręci sorry ze bez tych ę ą itp nie mam czasu . Na początku grania każdy był miły skile na P ? Buhaha nikt nie wiedział o czymś takim liczyło się wbicie na M choć wielu jak ja robiło np 2 2 11 3 2 . Takie skile Hehe . Ale głównie chodzi mi o te ceny . To jest nie do pomyślenia każdy który nowy zaczyna grać zastanawia się skąd wziąść tyle hajsu . Nie chodzi o dropa bo się sellnie będzie git . Ale przeciez mozna kupic na Allegro ! ... Bodzie np . Monolit 280kk . Jakieś małże 10 - 15kk medal 15kk fms +0 100kk . a na Monku i na innych serverach tametego roku . Mamy 2011 rok a co to bedzie jak bodzie beda po 1kkk i co tu sie dziwic osoba ktore poszly " w p***u " Ja osobiscie na privach gram od roku 2009 Luty . Pod Nickami Sytu , Easy , Tyle tylko Sytu . Więc nie wiem mało osób na pl gra a na privach tyle co na pl . lub nawet więcej więc mówie wam . Ceny trzeba zniżyc pomagac sobie Kur** High lvl ci napisze da ci bloka (niektorzy) i Dziekuje . CENY TRZEBA ZNIZYC !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powtarzasz się 15 razy =.=

Powiem co do metina .

Ta gra jest straszna z powodu gracz .

Chodzi mi o tych analfabetów co podbiegają do ciebie i wyjeżdża z tekstem "Ej fes mi taj na potki" ""poszycyż mi swojom broń " dasz mji pokrać na sfoim koncje " od razu się grac odechciewa .

Gówno mnie interesuje że ma dysleksję .

Niech wypier*ala uczyć się z tym walczyć .

Nawracając do cen co na to poradzisz.

Mój kuzyn mówił mi że tam biegają jakieś chińskie boty i trzaskają tyle kasy dziennie że można się zesrać .

Po prostu nie odpowiadają ceny polecam zmienić grę w której zrobienie dobrego konta i sprzedanie go będzie opłacalne .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...