Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Pomocy Jak Obsługiwać

darkank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie czaje w ogóle jak obsługiwać gordona 1.5.2, logam się, wybieram grę, włączam CA i dalej nic nie mogę ustawić bo panelu nie ma i tylko zombie mi się świecą. pomocy co i jak z tym, jak ustawić bym mógł na fireteam zabijać zombie, np. nad domem stać i jechać je z noża na auto czy coś.

Specjalista
Opublikowano

A tu mamy klasyczny przykład pijawki która wchodzi na forum tylko po hacki :D (bez urazy, trzeba było jeszcze napisać PODEXPISH? xD )

@topic: jak włączysz CA to wciskasz jakiś tam klawisz żeby menu włączyć, chyba insert (na klawiaturze INS prawy górny róg, poszukaj :))

a jak obsługiwać poszukaj jakiegoś topicu, bo ja sam nie używam hacków więc nie znam się mocno

chyba potrzebujesz telekilla, wychodzisz z domku włączasz gravity i używasz glitchera na pewnej wysokości żeby zostać na niej, no i aima jakoś tam trzeba ustawić

ale 1 screen i banik, chociaż nawet tego nie potrzeba: LOGI CIĘ DORWĄ :P

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tak jak @ up powiedział żeby twój następny temat nie był typu że nie możesz zmienić adresu MAC albo IP ogólnie moja rada dla ciebie nie używaj telekila no recoil no sprid jak dobże napisałem to ci powino wystarczyć ale i tak wcześiej czy puzniej bana wyłapiesz :)

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Inserert i chyba potrafisz przemieszczać się po menu hacka strzałka góra dół boki .

Tylko za jakieś parę godzin nie chcę słuchać twoich żali że dostałeś bana .

Status gordona jest nie znany więc może być detected

Chyba że wcale ci się hack nie odpala spróbuj pobrać C++ oraz Net Framework 4.0

9368_gold.png

Opublikowano

A wgl jak odpalasz Czita juz jesteś w grze W Lewewj górnej masz Napis Gordon 1.5.2? jeśli tak to zaloguj sie i Insert umożliwia Działaniem Cheata :)

76561198375594763.png

Opublikowano

Powiem tak... Włączasz Glichta i na "X" podlatujesz do gury lub po prostu na fly hacku... czy tam no grafyty...

Odpalasz telle killa i grasz... Tydzień po takiej grze możesz spodziewać się bana ;]...

Znam się na tym i wiem co mówię... Większość osób się jara że w teamie jest hacker i może wygrają... Ale znajdzie się zawsze ktoś kto zrobi reporta ;]....

Aha.. i do menu hacka wchodzisz na "Insert"

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

@up

on nie wie jak odpalic hacka w grze, a nie włanczac funkcje -.-

W dodatku glitcha trzeba włączyc, a o insercie powiedziało 5 osób.

Opublikowano

Spoko.. xD... Lepiej to dodać bo widać że dopiero zaczyna z hackami ^^... I mało z tego zrozumiałem.. ;/ Coś że nie wie jak zrobić z gordonem.. że zombi nie śmigają :D??...

Ale chyba już wiem.. Jak nie możesz włączyć to wyłącz zapory wchodząc do Panelu sterowania i "Zapora systemu Windows" I wyłączasz...

Oczywiście włącz po skończeniu gry chyba że nie boisz się o kompa ;]... i powinien śmigać ^^.

Aha.. I jakiego masz anty wira... To podstawa.. Jak AVG to się nie dziwie ^^

Też mam i żaden hack nie działa na kompie ^^... Trzeba te zapore wyłączyć ale ja wole clear grać... On poprostu nie zezwala ^^ A Gordon ma Trojana BackDoor-a Genertation chyba 20 jak nie więcej ^^

I prośba^^.. Napisz dokładniej co się dzieje bo trzeba zgadować jaki masz problem.. Ja tylko zrozumiałem że jakiegoś paska nie masz i zombi tylko widzisz i nie śmiga czy coś... xD

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

@up

A co tam jest do tłumaczenia? Wystarczy przeczytac pierwsze zdanie

Sam mam AVG i normalnie mi działają haxy <_<, a backdoory w gordonie nie są szkodliwe.

Opublikowano

No to raczej że nieszkodliwe... ale kiedyś mi blokowało... może mam nie świeże info... bo od dawna nie gram na żadnych hackach....

Żeby nie było zbędnych pytań od razu mówię że moim zdaniem to dosyć dobre forum a ja mam swoje doświadczenie więc myślę że moge się przydać na nim...

W każdym razie mi AVG 2011 Free Edition poprostu blokował... koledzy też tak mieli w metinie że trzeba zaporę wyłączyć ale ja tego nie próbowałem...

Ale spokojnie Zavetti... Myślę że w postach jest wszystko objaśnione i nie odbiegajmy już od tematy... bo się nieco spam robi ^^

Pozdrawiam... Dobranoc xD

Opublikowano

włączam hacka i nie wiem gdzie to menu!!!!

po za tym ja mam z kumplami zamia fireteamy grać i przejść xD

a na forum nie jestem tylko dla hacków, mam niewiele tematów bo jestem i na innych forach a to tylko toleruje hacki z tych na których jestem zarejestrowany.

Opublikowano

Włączasz hacka -> włączasz CA -> po zalogowaniu do CA naciskasz Insert -> ustawiasz potrzebne opcje.

1 - aktywne

0 - nieaktywne

Jeżeli Ci coś nie działa to znaczy że albo coś blokuje CA lub Gordona albo nie masz sterowników jakiś.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Czekaj, czekaj... Wiesz że jak włączasz gordona... Wpisujesz te pasy co są napisane cyferkami (to ID) i niżej hasło..

Następnie trzeba dać na tego hacka do ca i load... Dałeś to?? (dobrze mówię?? load? bo dawno nie maiłem na kompie gordona...)

I dopiero wtedy odpalasz ca... Czy tak robiłeś?? I tak jak napisał UP... Po włączeniu gry dajesz insert i wybierasz hacka na strzałkach...(\/, /\, <, >-Dół, góra, lewo, prawo)