Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie Ich Szukać I Czy W Ogóle Zawsze Są?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jest to niemożliwe... Policz sobie...

W metinie masz:

4 CH

3 królestwa (ale wszędzie w m1)

w każdym królestwie masz b.dużo skałek

do tego nie wiadomo w jakich godzinach...

Moim zdaniem jest to niemożliwe znaleść je... Chyba żebyś miał fuksa, ale ja w takie bajki nie wierze...

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

Wiesz co , to było ale mod do kosza to schował.

Jakoś ok. 8:55 i 15:55 są te boty pochowane na wyspach.

I chyba to ch1 albo ch2 , nie pamiętam już , ale właśnie coś koło tego.

Dam Ci linka jak znajdę to.

Opublikowano

Nie lepiej kupować od botów w m1 shinsoo małże po 10kk i sprzedawać je po 20kk?

A co do up'a, to pomimo godziny ciekawe jak znajdziesz taką mapę, a co do ss'a, to jestem

jednej rzeczy ciekaw... Nie ma tak nikogo innego oprócz FB (31 lvle) i szopów (1 lvle)...

Ciekawi mnie teraz kto zrobił ss'a... Bot? czy pic na wodę fotomontaż? Bo wątpię,

że gdyby ktoś znalazł miejsce gdzie boty wywalają eq, to by tylko sobie stał... Ja bym się od razu rzucił

na małże, moim zdaniem to jakiś fake... To tak jak z bodziami z wody - mówi się że są, ale jakoś nie ma żadnego dowodu na to...

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

Owszem Są takie boty które tak robią bo mają już za dużo są tak zwane item shopy które o danej godzinie idą w zaznaczone miejsce z Pick Up i zbierają małże jak uzbierają całe eq idą i wystawiają sklep..

Myślę że nie opłaca się szukać tego tylko czekać w m1 na ch2 aż takie boty przyjdą ..

Ponieważ znalazłem buga...

Mamy np 100kk czekamy na takie shop boty przychodzą i wystawiają sklepy.. @@@ czy jakoś tak...

I tam mamy małże po 5kk a normalnie chodzą po 12kk czy jakoś tak

my szybko przychodzimy i wykupujemy po czym sprzedajemy po 12kk ...

A co do położenia tych botów zbierających to poszukam jak coś to dam namiary i ch i godzine ;)

Liczę na +

Piszę poprawnie po Polsku

sygnawojownik.png

Gram Na AquilaMT2

Nick: Kenal

Królestwo: Jinno

Gildia: Brak

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Trochę stary tut, ale może się przydać.

Radziłbym porozglądać się po bokach mapy na wh. czy nie ma czasami lezących małży.

Szczerze mówiąc- nie wszystkie boty je wyrzucają, większość jest zaprogramowana, aby szła do m1 i sprzedawała lot po 4x niższej cenie.

Ale możesz mieć i szczęście i natrafić się na nie.

Opublikowano

Nie lepiej kupować od botów w m1 shinsoo małże po 10kk i sprzedawać je po 20kk?

A co do up'a, to pomimo godziny ciekawe jak znajdziesz taką mapę, a co do ss'a, to jestem

jednej rzeczy ciekaw... Nie ma tak nikogo innego oprócz FB (31 lvle) i szopów (1 lvle)...

Ciekawi mnie teraz kto zrobił ss'a... Bot? czy pic na wodę fotomontaż? Bo wątpię,

że gdyby ktoś znalazł miejsce gdzie boty wywalają eq, to by tylko sobie stał... Ja bym się od razu rzucił

na małże, moim zdaniem to jakiś fake... To tak jak z bodziami z wody - mówi się że są, ale jakoś nie ma żadnego dowodu na to...

board.metin2.pl polecam ;] dowod jest na te bodzie a co do botow to na ch1 i 3 byli a tera niewiem

Opublikowano

Innych tutów oprócz tych, które zostały wymienione już nie ma. Nie ma też żadnego dokładnego.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...