Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam ProśBe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbę. Natomiast chciałem parę doserów odtworzyć. Czy możecie mi przerobić parę na mp3? Ja to zublowaduje. Dziękuje!

down: http://w991.wrzuta.pl/plik/01hui6aIM1a/10_dosow_z_serii_quickhits

skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=74119e1f92d2de740bfb4dd77d206a3bff702d640ca957df5713c9e4fa6df1c7-1302193699

@edit

Kurde modek zmień nazwę na "Mam prosbe" bo źle zrobiłem:<

xxx

Opublikowano

@ up jaki kurwa spam ? co ty kurwa odpierdalasz ... koles mial avatara zavettirego wiec napisalem zeby zmienil .. po mniej wiecej 15 minutach go juz nie mial a ja nie moge kurwa kasować postów ... wiec skasuj mi te 5% i te wyjebane 2 posty ... jesli chcesz mozesz mi ich nie zaliczac do ilosci bo ja nie pisze dla postów ...

Opublikowano

@ up jaki kurwa spam ? co ty kurwa odpierdalasz ... koles mial avatara zavettirego wiec napisalem zeby zmienil .. po mniej wiecej 15 minutach go juz nie mial a ja nie moge kurwa kasować postów ... wiec skasuj mi te 5% i te wyjebane 2 posty ... jesli chcesz mozesz mi ich nie zaliczac do ilosci bo ja nie pisze dla postów ...

Wypierdalaj dzieciaku

to jest kurwa administrator i wie co ma robic, wyjezdzasz ze slowkami jakby cie w rynsztoku wychowywali wiec albo kultura albo wypierdalaj...

Rage_Off

Dobrze zrobil ze dal tobie 5% offtopowales, a teraz bym ci jeszcze bana na 7 dni wlepil za obraze Globala

Opublikowano

stary, jesteś niewyżyty : o idź pobiegaj albo cos

1285279961299.gif
Opublikowano

OMG.. ktoś się bawił moim avatarem nie moja wina... Skasowałem i zaviettiego dał.. Przepraszam

PS: Ten kto się tak bawił ma wpierdol! :D

xxx