Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpad Metin2 Pl Zobacz To Gf Rezygnuje Z Te Gry.

я1ver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CzEśĆ Co tAm u wAs lUbIe pOlAcKi w wGl kOcHaM WaS NoPwRaMlIe nO Aj pIeRoDlE To jEsT NoRmAlNiE PrO O KuR ZePsUł mU SjE SeGaReK Ja rElYjNiE KoChAm wAs zRoBiE WaM LoDa bAzLoNa i wOgL NiE FiEm cO FaM ChOdZi pO GlOwIe aLe mI DuZo wIeC NeI NaRzEkAjNcIe jA JeStEm dLa wAs i wIeCiE Ja lUbIe tAkIe mAlE JaK Wy a cZy wY KlUbIcIe sPeRmE Bo jA LuBiE I To pArDzO I WoGuLe tO Sa jAjA Ja jEsTeM KeCuP KrUl iNtErNeTu i fGl mAm nOwY StYl pIsAnIa fAnY NiE No wIeM TeZ Go kOcHaM I WgL GrAcJe w hGrY JaKiE Ja w mEtIn3 8sToRy 24 SkY FoF I FoGuLe jEsT ZaJeBiScIe mAm sZaMaNa dRuIdA GiTaRkE CfIeNkOfOm pLuS SiEdEmNaScIe i fOgUlE WiEl tEz lUpIcIe mNiE No wIeCiE WiEc kEcUp oFrAcA BeDe kOkSiC Na mEtIn3 I FoGuLe fIeM MaM PrO PoStAcIe kOcHaM WeAs nOrMaLnEi aLe nIe lUbIe jEdNeGo hÓjA FóBó oN Mi pOdPiEdOlIł mAmE ReLyJnIe nO NaPrAwDe jEsLi jEsZcZe tO CzYtAsZ To nOrMaLnEi rElYjNiE KoChAm cIe nO ReLyJnIe uMóWiMy sJe nA RóLeTkE? bO Aj cHcEm sIe z tObA UmÓwIć i wGkL WiEmN WiEm wIeM KoChAcIe mNjE Ok wIeC JaK ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...