Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział W Minecraft

Czy chcecie nowego działu?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie dzia?u Tutroiale i Modifikacje?

• Tak
      7
    • Nie
      5
    • Wisi mi to
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od ostatniego czasu robi się masakryczne oblężenie na dział minecraft coraz więcej osób zaśmieca go modami nie które są wcale nie przydatne... Ci co wołają o pomoc nikną w modach i spamie... Chciał bym aby owy dział powstał i pewnie nie tylko ja :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

msg na forum? Do kogo jak ktoś nie ogarnia gry xD. haha ale żeś wyjechał teraz :P.. Ja zaraz padne hahaha.

Pomyśl i przeczytaj zanim napiszesz.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ale tu chodzi o to że Ci co wołają o pomoc z minecraftem zanikają w spamie! Jest pełno modów na pierwszej stronie a ważniejsze tematy dalej potem się ludzie dziwią że wiara odświeża co godzine

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...