Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Montage

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, sam nawet chciałem coś od jakiegoś czasu nakręcić.

@off

Czy wklejanie jakiegoś programu do folderu CA, za pomocą którego można oglądać w windows media playerze filmy z ca to modowanie ?

Nie chce wyrwać bana...

Opublikowano

Nie, sam nawet chciałem coś od jakiegoś czasu nakręcić.

@off

Czy wklejanie jakiegoś programu do folderu CA, za pomocą którego można oglądać w windows media playerze filmy z ca to modowanie ?

Nie chce wyrwać bana...

W T F ? programy wgrywasz na komputer a nie do folderu Combata... a odtwarzasz tylko przez dany program

polecam allplayer.

co do topicu to jestem za

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

for meh sux, ile widziałeś w dziale montage ?

ja maksymalnie 5.

potem będzie jak z innymi poddziałami, i będziecie się dziwić że nikt tam nie zagląda.

Opublikowano

no jak widzisz są tak żadko oglądane że nie warto tego trzymać, tak samo było by z montage.

Opublikowano

A Ty jak zwykle na NIE ...

EDIT

Tylko dziwne że zawsze wszystkim pasuje tylko Tobie wiecznie NIE.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

przeszkadza Ci coś?

grzecznie mówiąc, odjeb się. Pytał się o nasze zdanie, więc powiedziałem.

Dla was slowo nie jest jak ogień, usłyszycie jem pytając się o zdanie, to dostajecie białej gorączki ...

możecie powoli dorastać, bo nei raz usłyszycie słowo nie w życiu.

@eidt.

hmm pomyślmy, mam swoje zdanie, a nie tylko przytakuję.

"moderator tak pomyślał, ja mam kida/cap, niechcę go stracić więc pomimo tego przytaknę... "

genialny tok myślenia...

kiedyś już Omka za to pojechałem.

Ludzie, pomimo tego że "nie ma jako takiej wolności słowa" macie prawo do wyrażania własnej opinii.

Opublikowano

@UP

Done.

W temacie Event są i tak odnośniki do Waszych topiców.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Matt, W temacie o eventach jest śmietnik i mało kto tam zagląda.

Mój temat więcej wyjaśnia, nie wiem do kiedy jest ta możliwość wygrania 5/10k nx, ale niech będą one podpięte do końca eventu.

To jest właśnie temat stworzony do dyskusji, a nie żeby za 2 - 3 dni było kilka tematów na ten temat...

Co do Montage, ja bym dał to do Poradników ?

To, że 2 osoby w ciągu kilku dni zrobiły swoje montage, nie znaczy, że tak będzie na bieżąco.

1. Na ogólnym jest wystarczająco podpiętych tematów.

Według. mnie, to tylko drobnostka, jeśli ktoś będzie chciał się pochwalić niech zajrzy do poradników.

Przecież nie każdy musi widzieć to tak, jak tuty na temat gry..

Opublikowano

Ja bym zrobił cały dział Multimedia ...

Screeny / Modyfikacje / Montage / Minitage itp.

@-Matt-

W Marocka temacie jest wszystko ...

Opublikowano

Ja bym zrobił cały dział Multimedia ...

Screeny / Modyfikacje / Montage / Minitage itp.

od kiedy modyfikacja silnika zalicza się do multimedii ?

multimedia - grafika, filmy, pokazy sjaldów itp. ale czemu modyfikacje ?

btw. nie radzę kod modom robić czegoś z tematami podczepionymi, bez konsultacji z moderatorami.

pamiętajcie, jesteście tu tylko pomocą, a nie siłą wykonawczą.

Opublikowano

Matt w odróżnieniu do cb aktualizuje mój temat i zamieszczam to co ode mnie oczekują ludzie.

To, że można wygrać nx mało ważne..

Po drugie nie zajebałem ci do cholery Zbawiciela...

To od początku miał być mój tytuł tylko Enzil coś pojebał... ( Naprawione )

Co byś miał z tego tytułu, skoro Zbawiciel nie ma motywu z tobą..

@Lenny

zwykłym się nie należy..

Opublikowano

po 3. lepiej się uspokójcie, drzyjcie na siebie pizde na skype, o wiele lepiej wam to wyjdzie, albo piszcie sobie na gg i po problemie, gówno mnie obchodzą wasze spory, nie potraficie współpracować, ok, ale kuźwa chuj mnie do waszego banana ...

po 4. nie wiem czemu zwykli userzy mają mieć zmienione tytuły...

@edit.

a Ty to taki magiczny jesteś ? i tobie się należy ?

to że masz MMT nie znaczy że się należy.

teoretycznie taka możliwość zaczyna się od rangi Global Moderatora, wtedy możesz sobie zmienić. (ja mam zbugowane konto i nie można tego naprawić )

Opublikowano

Matt w odróżnieniu do cb aktualizuje mój temat i zamieszczam to co ode mnie oczekują ludzie.

To, że można wygrać nx mało ważne..

Po drugie nie zajebałem ci do cholery Zbawiciela...

To od początku miał być mój tytuł tylko Enzil coś pojebał... ( Naprawione )

Co byś miał z tego tytułu, skoro Zbawiciel nie ma motywu z tobą..

@Lenny

zwykłym się nie należy..

A co ja do kur** nędzy mam tam edytowac ? Ostatnio zrobilem edita i opisalem i dodalem ss co po kolei robic

No mysle ze z Toba tym bardziej Zbawiciel nie wspólgra. Ale ja mam w du** twoj tytul. Czy ty kur** nawet o to musisz sie klocic ?! Znajdz chociaz jakis pradziwy powod do klotni a nie sie podniecasz jak napiszesz takiego posta ? Staje Ci ?!

Wg mnie skoro zaczynasz klotnie to Tobie sie nie nalezy ,w sumie skoro ja sie z toba w jakis sposob kloce to tez nie powinienem tego miec

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

flamewar +3 dni do urlopu.

ochłoniecie i może wtedy się uspokoicie.

to że jest to ukryte subforum, nieznaczy że regulamin was nie obowiązuje, ok, można go naciągnąć, ale kuźwa bez jaj...

za takie coś w jakimkolwiek dziale zostały by wam zdjęte rangi ...

Opublikowano

Pretensje miej do Daxer'a.. To on odpiął twój temat..

Mój jest na cały czas eventu, gówno mnie obchodzi twój temat o wygraniu nx.. To wcale nie jest potrzebne..

o widze Marock zakosił mi zbawiciel

Skoro nie twój, poco się plujesz ?

edit..

więc close.

Opublikowano

Marock kur** ile razy jeszcze bede pisal zebysmy przestali o sobie pisac ?!

Nie pisz nic o mnie to ja nie bede o tobie - poste i logiczne.

Ja tylko napisalem ze masz moj tytul a ty od razu plasy.... Juz nawet nie mozna sie wypowiedziec ? I wogole to zaje*** odchodzimy od tematu

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...