Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy dobrze trafilem z działem ale ok. Otuż mam problem chciałbym zagrac na serwie hamachi podlaczam sie do sieci wszystko ok widze wszystkich kto jest onnline itp.Ale jak chce wejsc na strone to juz nie chodzi ;/ wyskakuje bład jak bym wogóle netu nie miał . Jak cos uzywam mozilla firefox ;) Pomożcie + będzie ;)

Nie raczej Kumple graja na tym serwie a ja rejnac sie nie moge im all smiga ;/

Edytowane przez DangerPL
Opublikowano

Być może serwer nie jest 24/7 ani na dedyku.

Więc jeżeli host jest wyłączony, inni mogą być online, ale serwer jest off.

@up

co mu to da?

Hamachi przecież mu działa.

Opublikowano

Serw może być off

Jak wiesz że jest ON, to pobierz instalke hamachi i zainstaluj ponownie. (nie usuwaj tylko ponowna instalacja)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

jak serwer jest online to poproś GM'a żeby Ci zrobił konto.

Sprawdz czy Ci zapora/antywirus nie blokuje strony i ściągnij najstarsza wersje hamachi 1.0.3.0

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nom żeby wejść na stronkę jak i do gry musi być GA w sieci podłączony i server musi być ON ;d A jeśli nadal ci nie działa to włącz i wyłącz hamachi pare razy a potem zrestartuj kompa :P Musisz oczywiście mieć najstarszą wersje hamachi oczywiście ;) Ja tak zawsze robię jeśli mi coś nie trybi i po zrobieniu tych czynności wszystko działa idealnie xD

Opublikowano

No ale najważniejsze jest to żeby mieć wersję 1.0.3.0 hamachi , bo inaczej lipa.

Jak sprawdzić czy GA / host jest online ?

Zobacz na reklamie serwera jaki ma nick GA i zobacz czy jest dostępny na hamachi :>

Proste i logiczne ^

Opublikowano

Nom i jeszcze do GM musisz mieć w hamachi "Tunel bezpośredni" czy jakoś tak xD Jak to sprawdzić ? Najeżdżasz myszką na GM w hamachi i zaraz powinno ci się wyświetlić jaki masz tunel do niego ;) Proste...

Opublikowano

Reje mogą być wyłączone, albo serwer. W końcu to hamachi. Napisz najlpeiej do jakiegos kolegi zeby zrobil ci konto. Mozliwe jest tez ze reje sa off. Popytaj sie admina

;)

Opublikowano

No na razie serwer jest wyłączony , ale wczoraj byłem podłączony do sieci - reje podobno działało , gra też , ale mi wszystko nie...

Dzisiaj zobaczę wieczorkiem to napiszę.

Kolega zrobił mi konto i normalnie na nim grał , a ja miałem błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...