Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc build dla Ashe na dobry dmg

LoczarD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Proszę o pomoc a dokładniej czy ktoś zna build dla Ashe na dobry dmg.. Gram od niedawna tą postacią i nie zawsze mam dobre staty.. Dlatego byłbym wdzieczny za polecenie jakiegoś dobrego builda. Z góry dzięki. Oczywiście będą +

PS. Szukałem na innych forach ale chcę zobaczyć może ktoś z Was ma jakieś inne propozycje :)

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

No jeśli nie masz runek pod hp, to ja ci proponuje na początek 3x Doran blade + buty switnesy lub berserki, a poźniej jak uzbierasz troche kasy to sprzedaj dorany, kup Infinity edge, phantom dancer, a reszta zależy od sytuacji/teamu przeciwnika

deidara2.png

Opublikowano

Kup Sobie Na Start:

Miecz 10 damage + W Zalecane :

Potem

Berserk Buty :

Potem Ignityve Sword

Potem 1 x BloodBastera

I 2 X Zielona Łapke ;)

Skile:

Lv 1 W Skill : W

Lv 2: Q

Lv 3: W

Lv4: E

Lv 5:W

Lv6: R

Lv6:18 : E R Q W :)

iD6cxP1.png

Opublikowano

Polecam ci stronę MobaFire.com , tam znajdziesz wszystko o nowościach w grze o zbudowaniu idealnej postaci, strona jest po angielsku ale myślę, że to nie przeszkadza

Opublikowano

Dobra hmm build na 5x5 ogarniam teraz tylko jakies propozycje do 3x3.?

PozdR.!!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

Moj bulid:

Doran>Swiftnessy>Zeal>Infinity edge/Cleaver(stacki bardzo przydatne)>Phantom Dancer>WARMOG(920HP drogą nie chodzi)>Banshee Veil/Stark Fervor

POLECAM ten bulid jest mocny a jak mamy juz infinity i Cleavera to nie ma mocnych! krytyki przy dobrych runach dochodza do 1k!

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

3x3

1-doran 2-berki 3-executor 4-zielona łapka* 5.phantom 6-infinity lub cleaver

Sprzedajesz doran i kupujesz warmoga na miare możliwości lub sunfire cape*(gdy przeciwnicy to po wiekszosci male)

WAŻNE BY BIĆ KASE NA MOBACH.

(w ewentualności polecam age's rod zamiast warmoga,ponieważ nieraz na ap uratowało mi życie +60hita)

1. SKILL BUILD

Lvl.1-Q 2-W 3-E 4-Q 5-W 6-R 7-Q 8-Q 9-W 10-E 11-R 12-Q 13-W 14-W 15-E 16-R 17-E 18-E

W COMBO JEST: W-Q (E do zwiadu np.gangu itp.) R-dobijasz!

• I TO BY BYŁO NA TYLE,POWODZENIA :D

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Płakać się chce od niektórych postów, Ulti nie dobijamy, tylko inicjujemy jeśli nie mamy żadnego inicjatora.

Zaczynamy z Doranem, ewentualnie Long Sword + hp potka. Jako pierwszy skill Volley, why? Wystarczy spojrzeć na przelicznik AD/+dmg + slow, a także łatwo sporą ilość creepów lasthitnąć na raz.

Build:

Long + potka, farmimy do pickaxe+ buty

następnie farma do Last Whispera i Butów ms3.

Ofc Phantomki, BT IE.

Pomiędzy można złożyć Banshee / Guardiana, Asia jest miękka, stun, i bez cleansa mamy +1 w dedach.

Można też pomyśleć o Wit's End, sytuacyjny item, AS, Mres + podpierdalanie many = ideolo jeśli enemy mają feedniętego ap.

Jeśli już zrezygnujemy z survi, dorzucamy Black Cleavera i i Asia nakurwia ;f

@up. RoA na Asi, cool story, nie pomyślałeś by zamiast tego złożyć malleta? o.O

zamiast tego twojego Sunfire, który jest jej potrzebny jak dziura w moście, lepiej chyba Banshee lub Guardiania ziom..

@Sheco, jaki sens jest budować 2x Madredki skoro pasyw jest Unique, daje przecietne ad, 40% as i troszke armora, na to miejsce już lepiej kupić tańszego Black Cleavera..

Opublikowano

Ignityve Sword

BloodBastera

Co to do cholery za itemy?

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...