Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plusiki Za Free

qoPo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra jest około 65 % forum co zbiera + 25 % zbiera - 10 % ma to w dupie :)

To jest temat prawdziwy xD

Proszę wypowiedzcie sie w tym temacie co o tym sądzicie :)

PS.

Dajcie mi minusa lubie czerwony :D

Opublikowano

Szkoda mi dzieci ktore maja sygnatury typu '' zbieram + '' '' zbieram - '' poprostu dla mnie to jest smieszne albo napisze ci ktos post '' no musisz to i to ps: licze to + '' krotko mowiac poprostu ludzie z patologicznych rodzin takie cos pisza.

Opublikowano

Szkoda mi dzieci ktore maja sygnatury typu '' zbieram + '' '' zbieram - '' poprostu dla mnie to jest smieszne albo napisze ci ktos post '' no musisz to i to ps: licze to + '' krotko mowiac poprostu ludzie z patologicznych rodzin takie cos pisza.

obraziłes prawie całe forum bo około 90% uzytkowników ma w sygnie napisane ze zbiera plusy lub minusy. (sry ale musiałem na takie cos zareagowac).

a wgl. co do tematu to co ze ludzie zbierają plusy lub minusy nie rozumiem po co ten temat...

@down jak masz kompleksy lub cos Ci sie nie podoba to zachowaj to dla siebie juz nie bede nic pisał bo az szkoda słów...

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

obraziłes prawie całe forum bo około 90% uzytkowników ma w sygnie napisane ze zbiera plusy lub minusy. (sry ale musiałem na takie cos zareagowac).

a wgl. co do tematu to co ze ludzie zbierają plusy lub minusy nie rozumiem po co ten temat...

to 90% forum niech sie wypowie w temacie po co takie sygnatury robi ? Wg.mnie to nie jest ani fajne ani zabawne tylko poprostu kretynske. '' Daj + to nie boli '' '' daj + bo to i to '' '' daj + bedzie fajnie '' smiech oraz skrzywdzenie ze strony rodzicow jak juz pisalem.

Opublikowano

Nie rozumiem co wam dają te plusy i minusy? Przecież każdy ma to w dupie ile tego masz, chyba że te plusiki cię dowartościowują to wtedy mogę ci jebnąć kilka ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jak widać wypowiedzieli się ci co nie mają w sygnaturze zbędnego daj chuja czy tam daj muja

irzoss8 Myślał że zabłyśnie to postawił sie po stronie zbieraczy xD ale niestety nikt go nie poparł :/

Dobra co tam ... Kto zbiera to Neos i tyle ;d

Opublikowano

Dla każdego powinno wystarczyć "Dziękuje".

Teraz to nawet już do topki nie ma co się bić z + , bo będziesz miał 2000 - w ramach podziękowań oczywiście :>

To już dzieci Cię zminusują , tutaj się tak kończy.

Mi wystarcza dziękuje ^

Opublikowano

Nie rozumiem co wam dają te plusy i minusy? Przecież każdy ma to w dupie ile tego masz, chyba że te plusiki cię dowartościowują to wtedy mogę ci jebnąć kilka ;)

każdy = ci, co mają na to wyjebane, a takich każdych jest może z 10%.

ja mam beke jak mi dadzą plusa albo minusa.

Opublikowano

Gdyby + i - oznaczało to co miało oznaczać.

Że jak dajesz + to znaczy że Ci się poradnik podobał albo w jakimś sensie mu pomogłeś.

A dając - że Ci się coś nie podoba etc.

Tylko na tym forum , są takie neoski że czy się podoba czy nie - dam Ci minusa. :>

Ja nie zbieram nic i dobrze mi z tym ^

Opublikowano

Powstało to po to, żeby osoby które są aktywne i pomocne były nagradzane. Wyższa reputacja = wartościowy człowiek.

Po to masz te znaczki obok posta, żeby ocenić czy był od dla Ciebie przydatny, czy "niepotrzebny". Jak ktoś ma jakieś wkrętki na tym punkcie to niech lepiej założy sobie jakiś portal społecznościowy i tam szuka swojej karmy.

f.png

Opublikowano

Wyższa reputacja = wartościowy człowiek.

Aha czyli my wszyscy jestesmy ludzmi bez wartosci skoro nie jestesmy w topce ? Teraz dokopales niezle kolego na forum jest 10 osob ktora maja jakas wartosc fajnie wiedziec.

Opublikowano

Mnie chuj obchodzi cała ta reputacja. Wyłączyć hooka i tyle. Pierdoli mnie 90% forum które ma w sygnie "jebnij + bo ci wsadze!"

także

spierdalać.

5% :)

edit@ Pierdole na te twoje 5%.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Takie coś ma tło zaburzeń psychicznych, ludzie którzy zbierają + i -, obchodzi ich ilość postów, ranga itp. po prostu się tym dowartościowują. Ja mam na to wylane, dla mnie może nie być + i -(za czym głosowałem już kiedyś) i nawet może być licznik postów usunięty.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Ja mam na to wylane, dla mnie może nie być + i -(za czym głosowałem już kiedyś) i nawet może być licznik postów usunięty.

Tak mogło by być to usunięte, był lub były już tematy na ten temat, po prosty forum poniosło by straty przez to, szczególnie gdyby licznik postów został usunięty.

; )

Opublikowano

w wiekszosci patologicznych rodzin nie ma internetu

@down jak masz kompleksy lub cos Ci sie nie podoba to zachowaj to dla siebie juz nie bede nic pisał bo az szkoda słów...

on obraził FuBu jak nikt inny chociaż był jeden co bardziej przykoxił ,ale mniejsza o to.

a za to co napisałem wyżej hahahahaha "wielki plus" xD

hersygna.png
Opublikowano

w wiekszosci patologicznych rodzin nie ma internetu

on obraził FuBu jak nikt inny chociaż był jeden co bardziej przykoxił ,ale mniejsza o to.

a za to co napisałem wyżej hahahahaha "wielki plus" xD

O co ci chodzi z tym FuBu ?

Opublikowano

Nikogo nie miałem zamiaru obrażać. Tak ma działać system + i - (przynajmniej w teorii). Poza tym nic nie pisałem o tych którzy tych słynnych "plusów" nie mają. Są tacy którzy są niedoceniani a robią full rzeczy. Tutaj mój udział w tym temacie się kończy. Jeżeli ktoś ma inne zdanie - fajnie, to jest sprawa. Miłego wieczoru

f.png

Opublikowano

Ludzie chcą zbierać plusy, by się dostać do tego rankingu. A minusy by być koxem.

Imo to jest nie potrzebne, plusy i minusy powinno się dawać za pomoc w czymś (hacku, grze, wyboru komputera, i wiele więcej) a każdy który daje komuś plusa powinien wpisać za co go dostaje, minusa to samo.

Opublikowano

Nie wiem po co ludzie w sygnaturach proszą o + lub -. Jak dla mnie to reputacja nie ma znaczenia.

Ty już masz zaniżoną reputację przez braciszkaaa :) nazwę Ciebie młodym koniem ;d

@ayden

masz 20lateq, a używasz wyrazu KOX HEHE WYKURWIAJ INO SZYBKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...