Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

No wiec skonfigurowalem engine tak jak jest opisane w tut. Wiwka , sciagnalem nowa tabele(0.33). No i teraz tak odpalam moonlight , laduje tabelke , ustawiam tak zeby bylo ustawione jak jest w tut no i wkoncu odpalam maple po czym wychodzi mi z gry i pisze ze mozliwe wykrycie hackow. ms zostanie zamkniety. Co musze zrobic zeby sie tak nie dzialo ?

szpiegsb6.th.jpg
Opublikowano

Opcja search -.-

Czekaj na nowego engine

albo w folderze engine odpal MonlightEngine_Rev i zresetuj kompa

powinno zadzialac jesli nie to czekaj na nowego Engine :P

Nooby?

Ty jestes noobem -.-

nawet nie wiesz kim jestes :P

OMG dziecko neo spojrzalo raz w lustro i popatrzylo o jaki noob :)

A na obiad wolaja cie "Noobie choc na kluski"

@Edit

Sry bbl pomylka

Ja zawsze mialem pod nazwa MonlightEngine_Rev :P A to u ciebie tego chyba nie widze -.-

albo sprawdz czy to nie to "Monlight Engine 1105" bo mialem podobna ikonke ;P

Opublikowano

lol nie czekaj bo gowno to da, czekanie doradzaja nooby ktore nie wiedza w czym problem. napisz na pm mi twoj nr gg i ci powiem co masz nie tak^^

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

Dexless Hermit 7x- godly :D active

EMS - ^^ shit

Uczeń
Opublikowano

ee ale jest pewien problem poniewaz nawet nie mam czegos takie jak MonlightEngine_Rev w folderze moonlight

12ss6.th.jpg

tylko tyle znajduje sie w tym folderze ....

szpiegsb6.th.jpg
Uczeń
Opublikowano

numer gg wyslany. Jezeli kolega wyzej pomoze mi i bedzie all dzialac to napisze tu co i jak trzeba bylo poprawic , bo moze ktos ma podobnie =]

szpiegsb6.th.jpg
Opublikowano

ahh przed każdym wlączeniem hacków musisz włączyć wpis rejestru MoonLight Engine.

368216.png

Opublikowano

bbl double post wiesz ze istnieje takie cos jak "edit" to nie boli kliknac w to... ps w gore niewiem ocb nie mam takich problemow moze jakis anty wir to blokuje albo system? sprooboj wyczyscic pliki rejestru albo jesli nadal bedzie zle format?

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Uczeń
Opublikowano
bbl double post wiesz ze istnieje takie cos jak "edit" to nie boli kliknac w to... ps w gore niewiem ocb nie mam takich problemow moze jakis anty wir to blokuje albo system? sprooboj wyczyscic pliki rejestru albo jesli nadal bedzie zle format?

wiesz nie bylo by problemu z formatem ^^ tylko ze komp jest swiezo po formacie =]

szpiegsb6.th.jpg
Opublikowano

Mam jedno zasadnicze pytanie do wszystkich, którym hacki działają: macie winde z sp2 od razu w instalce czy dogrywacie osobno ?