Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dmghack-A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Szukam hacka na PL-a , a dokładniej chodzi mi o DMG Hacka na ninje (mężczyznę) Prosił bym dokładnego linka. Już wielu próbowałem i niestety nie mogłem znaleść tego PC2 na ninje bo ciągle mam wbity miecz w ziemie ;/ z góry thx ;p (jak możecie to podajcie takiego dmg hacka który wam działa na dzień dzisiejszy ale tylko na ninji boyu) ;p

I mam pytanko. Bo gdy ściągłem DMG Skill Hacka i wszedłem na server EliteMT2 i próbowałem użyć skilla to nie bije on np. x7 tylko pojedyńczo. wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

I mam pytanko. Bo gdy ściągłem DMG Skill Hacka i wszedłem na server EliteMT2 i próbowałem użyć skilla to nie bije on np. x7 tylko pojedyńczo. wie ktoś o co chodzi?

Na elitemt2 bodajze nie działa większość dmg hacków, podobno działa tylko ten by ArteNt;

To jest ukryta treść, proszę

Legenda
Opublikowano

Proszę.

Dmg na pl-a (miecz), ponieważ na skile nie działa.

Na EliteMT2 nie działa dmg, ponieważ serwer stoi na plikach. Dmg ani 1kit killer nie będzie działać. Przeczytaj sobie coś przydatnego na ten temat

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dobra śmiga all ;p

+ był za każdy post ;p

A czy jest może WAIT HACK na ninje mężczyznę? to są chyba pliki PC2 takie żeby działały po ostatniej aktualizacji ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...