Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Ps3 Oraz Gier

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję zakup PS3 lecz nie znam się za bardzo na konsolach. Do PS3 ciągnie mnie tylko to że miałem PS2 (niezawodne, ani razu się nie spieprzyło, do czasu zalania piwem ... ) oraz to że internet podłączasz i lecisz. Lecz nie wiem po co w konsoli dysk np. 320Gb ...

Wiec prosił bym o znalezienie konsoli, może być używana (przerobiona albo nie) bo muszę trochę oszczędzać kasę.

kwota jaką chcę przeznaczyć na konsolę wynosi max 800zł, lecz wtedy musi być z dodanymi grami...

oczywiście im taniej tym lepiej (więcej kasy na gry)

oraz jakie gry mi polecicie.

lubię.

FPS

Akcji

Wyścigówki

Bijatyki (turnieje z kumplami ) ^.^

Dzięki. Lenart

Opublikowano

Ja tak samo jestem abyś kupił Uncharted . :>

Super gierka , na pewno Cię wciągnie , początek z deka nudny , ale potem się rozkręca.

Wciągnie Cie na długie wieczory ^

Opublikowano

Killzone, najlepiej z movem, jak bierzesz pistolet ;).

Gran Turismo 5

Polecam też God of War 3 i jedną z najlepszych gier wszechczasów - Red Death Redemption.

Opublikowano

Och Lenart kupujesz PS3? Rly? Jak tak to fajnie ; d. Polecam Crysis 2, Medal of Honor 2010 albo Killzone 3 ; )

Chętnie zagram też w Dungeon Hunter: Alliance od Gameloft : D Kosztuje tylko 47 zł ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

ok PS3 już kupiłem.

dałem 650 zł + wysyłka (kocham aukcje ^.^)

w Crysisa 2, i Moh'a grałem na PC, żałuję straconego transferu ;)

Killzone, no spoko, może kupię, inFamous też wydaje się spoko, lecz myślę nad kupnem LittleBig Planet 2, bo 1 dostanę razem z konsolą, albo Brotherhoodem, pograł bym sobie przez multi ;)

Opublikowano

Hmm... Możesz też poczekać do 21 kwietnia jeżeli lubisz bijatyki xD Wtedy zawita do nas Mortal Kombat 9 ; )

inFamous też mam i polecam. Fajnie się pyka. Dead Space 2 możesz też kupić jeżeli lubisz postrzelać do jakichś zmutowanych ludzi ; D

1344070068-U346826.png

Opublikowano

bardziej wolę realistyczne strzelanki, albo chociaż pomiędzy ludź - ludź

Opublikowano

Jeśli masz zamiar kupować fife 11 to kup 10 taniej ci wyjdzie a praktycznie nic się nie zmienia oprócz składów .

@Up Cod black ops ma porytą fabule która osobiscie mi nie przypadła do gustu wole mw2.

@Temat Możesz kupić sobię killzona 3 naprawde polecam zabawa na dłuuugi czas.

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

dostanę także Fifę 10, więc nie widzę potrzeby kupowania 11. (i tak wolę PES'a)

oraz jestem fanem serii Battlefield, więc wątpię co do COD'a ;)

Opublikowano

jeśli chodzi o realizm rozgrywki kup co następuje :

-Ps Move

-Kilzone 3, lub socom 4

-Telewizor 3D

Zapewniam, efekt murowany

A jeśli chcesz na wiele osób przez neta MAG, to jest na 256 osób!!!

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

ile za Ps Move? i jak jest wtedy z poruszaniem się ?

bo ogólnie mam replikę Beretty M92, więc jako broń była by zarąbista ;D

koleś od PS3 okazał się oszustem ... PS3 kurierem nie dostałem ^.^

znajdziecie jakieś ?

Opublikowano

Jeżeli okazał się oszustem to idź z tym na policje. Koleś wyda ci takie odszkodowanie potem że hoho.

A jakie ps3 cię interesuje?

1344070068-U346826.png

Opublikowano

znaczy... allegro zablokowało jego konto, no i paczki nie ma xD ale chuj z tym, nie chce mi się z tym pierdolić.

dla tego płaci się przy odbiorze ;)

no wiesz, najlepiej z Ps Move, max 1000pln, ale jak tańsze było by to dobrze ;D więcej gier sobie kupie ;D

Opublikowano

1000 i ps move? to chyba OSTRO używane Wydaj 1300 i masz z media razem z move i gierką, potem sobie przerobisz i heja!

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...