Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inny Film O Minecrafcie

Niubil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TyPaLebShot^^

Dokładnie.

Jak się nie umie ładnie mówić, to się nie robi takich filmików i koniec.

BETON.

Słabe i liche.

-

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

gps, nie podoba się proste, nie udzielaj się nie rób siary, co jeszcze powiedz że tylko jjayjoker ma prawo robić filmy z minecrafta i jest twoim bogiem?? "Phiii , hahaha śmieszne"

Opublikowano

W czym ja naśladuje Jjay'a ? w niczym nie robie dziwnych i chorych let's playi jak 100000 użytkowników mówiących na początku to nie bedzie let's play, bo co to bedzie let's play to że oni zmienia nazwe na Minecraftowo, Przygody w Minecrafcie, Minecraft Kwadrat, Film robiłem dla beki jakbyś nie widział, włacz sobie bladebelliar tam możesz zobaczyć człowieka 20+ co co 2s przeklina ja prawie nigdy nie przeklinałem no może czasami ehh....., nie mam ADHD, bawiłem się po prostu bo lubie się bawić i mam w dupie takich leni jak ty, co są ukryci za stroną internetu i uznają wielkich znawców, i mądrych ludzi wiesz jak łatwo takiego udawać napisać jedno zdanie, lepiej wyjdź na dwór pobaw się z kolegami, bo widać bawić to się nie umiesz. Pozdro .

Opublikowano

Jak widać, większość którzy weszli i zobaczyli film zaczeli się dobrze bawić, i zrozumieli o co chodzi w filmie, co miałęm powiedz jestem Niubil pojdziemy do piekła, o duch strzelimy do niego, a teraz pójdziemy w prawo, patrz pigmej czy tam pigmen chodzi sobie zatakuje ich z zaskoczenia ale bede sie dobrze bawić, ja ci koleś zupełnie nie rozumiem jak lubisz takie ponure i nie zabawane gówno oglądać to powiedział wyjdz nie komentuj nie wracaj ..

Opublikowano

Jak widać, jesteś ułomny.

Tu masz przykład jak normalna osoba przyjmuje krytykę:

To jest ukryta treść, proszę

Spodziewałeś się że nikt nie skrytykuje twojego filmu? Masz umysł typowego dzieciaka.

Ale wybaczam ci, bo zasugerowałeś w tytule filmu że masz downa, co usprawiedliwia po części twoje zachowanie.

Zapoznaj się z regulaminem forum.

JJ'a nie oglądam bo jego filmik są nudne, ale z twoich postów wynika, że się na nim wzorowałeś (co ci nie wyszło).

Nie próbuj być na siłę śmieszny, bo nie umiesz.

Btw, twoje teksty są żałosne :>

//Zakaz gifów-Dektored

• Dodaj nową pozycję...