Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk Vps] [24/7] Minecraft Bialystok

Karol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w dniu dzisiejszym chciałbym państwu przedstawić nowy serwer minecraft.

potwory: off

zwierzęta: on

whitelist: off

pvp: on

IP: 188.116.3.191 lub minecraftbialystok.demonical.pl

versja 1.4

max players = 15

Jest to nowy serwer postawiony dosyć nie dawno.

Link na forum

minecraftbialystok.ugu.pl

*forum na razie nie działa

LWC JEST NA ZNAK

stawiacie znak obok skrzynki i piszecie

[Private]

nick

Gdzie nick to wasz nick lub kogos komu chcecie dac. tak samo jest z drzwiami. stawiamy nad drzwiami znak i piszemy tak samo.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Wystarczy się ruszyć poza miasto i już ktoś zabija Cię i tracisz wszystkie itemy. Cuboidy są za drogie - prawie nikogo na nie nie stać. Co chwilę jakiś glitcher niszczy dom. Po prostu aż żal grać!

Opublikowano

Nom też nie polecam

Sorki.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Nie polecam, gra tam pełno niedojeb***ch dzieciaków które nie potrafią normalnie grać...

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

sorki to jest server pvp jak komuś sie to nie podoba to nie musi wchodzić. A jeżeli nie chcecie żeby dzieciaki grały na serwie to sami wejdźcie i je wyprzyjcie... bo i tak sądzę że połowa która tutaj szuka serwerów to dzieciaki które mają 12 lat.

a co do cuboidów że są za drogie... Sorki ale 2 diamenty za działkę z cubem to nie jest drogo... na niektórych serwerach trzeba wykupić działkę a oddzielnie potem cuba...

i jakoś nie widziałem żeby ktoś kto wszedł napisał coś do mnie lub jakiegoś admina że jest z czymś problem. że za drogo lub dzieci bija...

Opublikowano

NIE POLECAM !!

FATALNA administracja. Wspolokator mnie okradl i po tym jak to powiedziałem to dostałem jeszcze bana <lol2> "Żenua" haha

@Edit

Tak jak @up Erz jest na dnie intelektualnym . Administracja jest by pomagać a nie utrudniać czerpanie przyjemnosci z gry ...

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Serwer jest DOBRY. Administracja jest rzetelna, czuwa nad wszystkim (srogo karze i jest pomocna),a a co najwazniejsze jest dostepna prawie zawsze. Miasto preznie sie rozwija. Nie zgodze sie z zarzutami o kradziez bo po ierwsze nie spotkalem sie z tym a po drugie na serwerze sa kuby oraz lockette. Zeby nie bylo ze tylko slodze to na minus jest to ze czasami zagladaja tu cziterzy i potrafia ubic cie z zaskoczenia nawet gdy jestes na dachu swojego domu ale to zawsze poczatki sa trudne. Ogolnie POLECAM bo widac ze serwer sie rozwija w dobrym kierunku.

Opublikowano

Autor tematu powinien sie w koncu zastanowic na czym stoi ten serwer... czy na VPS'ie czy na dedyku.

VPS (Virtual Private Server) - Jest to podział maszyny, jaką jest serwer, na kilka mniejszych, wirtualnych. VPS umożliwia pełny dostęp do konta root.

Serwer dedykowany (wydzielony) - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny.
Opublikowano

@2up

Jest to serwer vps. Chciałbym Ci powiedzieć że potocznie mówi się że serwer stoin np na ,,dedyku vps" nie każdy może wiedzieć co to jest vps (większość to dzieciaki).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...