Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam kogoś kto zrobi mi forum MyBB na ugu lub cba lub na nazwa lub home.pl za free

Ponieważ ja sie na tym dobrze nie znam a bardzo chciałbym mieć forum o grach.

Każdy co mi zrobi będzie dostawać codzienny bilans + na swoje konto

nazwa forum chcialbym mieć (gameonline) Pisać tu na PW lub GG:33708313 pls fast.

Opublikowano

Lajtowiec - nie koniecznie. Kiedy zainstalujesz stronę na xaa.pl, i poszperasz w plikach docelowych problem znika - trzeba umieć z niczego robić coś.

Wracając do tematu, na nazwa.pl, home.pl nie założysz hostingu za free. Jeden z lepszych darmówek to cba.pl

PS. Taka rada ode mnie - jeżeli chcesz zaczynać przygodę z tworzeniem stron WWW zacznij najpierw od Extreme-Fusion, lub PHP-Fusion.

Opublikowano
Forum MyBB wchodzi tylko na domenach .com .pl .eu . Nie wejdzie Ci nawet na xaa.pl itd., bo testowałem :)

Rozjebałeś mnie gościu <haha> nie mogę z Ciebie, trochę powagi, co ma piernik do wiatraka?

Co do tematu, to wrzuć pliki przez ftp, wejdź na adres swojej strony, gdy one się wrzucą i zacznij instalacja, dane MySQL będziesz miał w panelu admina, czy tam na mailu.

Opublikowano

Po prostu zacznij od Extreme-Fusion, a fora typu "MyBB" zostaw sobie na później.

Polecam też podszkolenie się w podstawowym (X)HTML oraz PHP bo bez tego przy robieniu niezłej strony ani rusz.

Opublikowano

Już ci powiedziałem. Kursy manualne, głównie (X)HTML, i PHP. Kiedy te języki komputerowe opanujesz w pewnym stopniu zacznij od Extreme-Fusion, oprogramowania na strony WWW.

Wszystko jest pięknie i ładnie opisane - instalacja krok po kroku, i użytkowanie. A jak wspomniałem wcześniej, znajomość języków pomoże ci w prowadzeniu strony, np. tworzeniu własnego szablonu.

• Dodaj nową pozycję...