Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Youtube] Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć bawie się samsungiem Wave 533 i interesuje mnie czy aplikacja Youtube jest płatna.

Telefon jest w Play'u

.

Opublikowano

Sama aplikacja nie, ale za transfer płacisz, chyba że w abo masz wliczony transfer

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy mam ;/ A nie chce włazić jak jestem niepewien bo nie mój fon ;( No trudno, poczekam aż idioci z netii przyślą ruter i można na wi-fi zasuwać ;)

.

Opublikowano

@up napisałem wyżej dlaczego się boje.

Ale znalazłem na stronie play'a, że w tym abonamencie jest: 250 mb za darmo do wykorzystania.

Na ile to starczy?

.

Opublikowano

hmm. musi się ten kogo to jest telefon iść zapytać, albo nawet ty jeśli tak ci zależy, że masz taką oferte itp

250MB? to dużo jest. kolega ma co miesiac jakies 100mb i mu to na lajcie starcza.

PS. również ma play, lecz mozliwe tez, ze to zalezy od telefonu.

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

play jest slaby ja w orange mam 3gb za doladowania , a jeden filmik to okolo pochlonie 20-50 mb zalezy czy hd czy 360p jaka dlugosc naprawde bardzo roznie ;d

Opublikowano
play jest slaby ja w orange mam 3gb za doladowania , a jeden filmik to okolo pochlonie 20-50 mb zalezy czy hd czy 360p jaka dlugosc naprawde bardzo roznie ;d

Play ma jak narazie najlepszy zasięg w Polsce, na zadupiu działał w umts/hsdpa, a orange tam się kraczył w edge. 250 mb transferu, to jak na telefon, to dużo, 1 film max 2-5 mb, na pewno nie 50!

Innym razem.