Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słucahwki

NexyIki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić słuchawki specjalne do FPS`ów (np. Cs) maksymalna kwota jaką moge wydać to 200 zł. Prosze was, żebyście mi polecili jakieś dobre słuchawki ( dla osób myslacych nie najlepiej potrzebuje słuchawki do komputera).

Opublikowano

Fatal1ty Creative Gaming - 100 zł do csa idealne, sam je mam, slychac doslownie wszystko ;) Przez pierwszy dzien mozesz byc zawiedziony z zakupu, ale potem to juz poezja :))

Steelseries siberia - Te już z wyższej pułki, nie znam ceny ale około 200zł, nie opisze ci ich bo nie mam. Podobno też dobre

65994253024037513199.png
Opublikowano

Fatal1ty Creative Gaming - 100 zł do csa idealne, sam je mam, slychac doslownie wszystko ;) Przez pierwszy dzien mozesz byc zawiedziony z zakupu, ale potem to juz poezja :))

Steelseries siberia - Te już z wyższej pułki, nie znam ceny ale około 200zł, nie opisze ci ich bo nie mam. Podobno też dobre

Właśnie zastanawiam się na Fatal1ty i dzięki za twoja opinie ( prosze również o wypowiedzi innych :D na temat tych słuchawek)

Plusix dla ciebie :)

A i proszę jeszcze o wypowiedź na temat Steelseries siberia

@edit

a i dla ciebie slawek tez plusix bo strona sie przyda

Opublikowano

@refresh

prosze o dalsze opinie i propozycje

http://pl.store.creative.com/sluchawki/sound-blaster-tactic3d-sigma/437-20167.aspx

co sadzicie o tych słuchawkach?

Opublikowano

dobra, wkracza mistrzu:

post 1 gówno

post 2 odpowiedz na pytanie nr1

post 3 kretynizm

post 4 odpowiedz na pytanie nr2

post 5 dalszy kretynizm

Jedną jedyną opcją w tej cenie są Kossy hq2 a znając życie nawet nie wiesz jaką masz kartę dźwiękową więc stawiają na integre to jedyny słuszny wybór. Jeżeli jesteś nastawiony na fataliti czy inne gówna spod ss, to je bierz, nikt cie nie przekona żebyś kupił coś innego.

1285279961299.gif
Opublikowano

Jesli nie potrzebujesz mikrofonu to moge polecic Sennheiser HD205, HD428 lub HD448. Uzywalem kazdego modelu i musze powiedziec, ze nie zawiodlem sie na zadnym z nich, jesli to tylko sporadyczne gry w CSa to polece HD205 jako, ze stosunek wydajnosc:cena wychodzi tutaj na najwyzszy. Jesli to jednak cos bardziej powaznego to polecam HD448 + Zalman ZM-MIC1, dzwiek bardzo czysty, daje nawet rade na zintegrowanej karcie w laptopie, a na dedykowanej kompletnie wymiata. Jakosc dzwieku jest wysmienita, sluchajac jakis nutek 320Kbps mozna wylapac naprawde wiele detali, grajac w MW2 (sorki, nie jestem fanem CSa) slychac nawet najmniejszy krok przeciwnika, a mikrofon tez niczego sobie jak na zwykla rozmowe.

Opublikowano

Jesli nie potrzebujesz mikrofonu to moge polecic Sennheiser HD205, HD428 lub HD448. Uzywalem kazdego modelu i musze powiedziec, ze nie zawiodlem sie na zadnym z nich, jesli to tylko sporadyczne gry w CSa to polece HD205 jako, ze stosunek wydajnosc:cena wychodzi tutaj na najwyzszy. Jesli to jednak cos bardziej powaznego to polecam HD448 + Zalman ZM-MIC1, dzwiek bardzo czysty, daje nawet rade na zintegrowanej karcie w laptopie, a na dedykowanej kompletnie wymiata. Jakosc dzwieku jest wysmienita, sluchajac jakis nutek 320Kbps mozna wylapac naprawde wiele detali, grajac w MW2 (sorki, nie jestem fanem CSa) slychac nawet najmniejszy krok przeciwnika, a mikrofon tez niczego sobie jak na zwykla rozmowe.

Człowieku ty nie masz pojęcia o czym piszesz. Nigdy nie miałeś porównania z dużo lepszymi modelami słuchawek i polecasz mu słuchawki na zintegrowaną kartę? Dźwięki 320Kbps, posłuchaj sobie flaca żeby mieć porównanie do czegoś lepszego. Słuchawki nie są wykorzystywane w 30% na integrze a u Ciebie słychać każdy szelest? idź poczytaj techfanatyka, przyjdź i powiesz czego się nauczyłeś.

1285279961299.gif
Opublikowano

@up, oczywiscie moge pieprzyc bzdury o tym jaki dzwiek by wyciagnal na super pro elo elo karcie, z raw dzwiekami, ale po co?!

Myslisz, ze prosty uzytkownik, ktory sobie czasami pogra w gre uslyszy roznice? To ty nie masz o niczym pojecia, po co przeplacac skoro ledwo ktory wykonawca udostepnia muzyke w flac'u, wiekszosc gier i tak nie wyciagnie 10% potencjalu sluchawek, wiec lepiej zainwestowac w cos taniego i solidnego niz przeplacac.

Ba, polecam czytanie ze zrozumieniem, zintegrowana karte mam tylko na laptopie, jestem szczesliwym posiadaczem Razer Barracuda AC1, a porownanie ze zintegrowana karta to tylko maly dodatek.

Opublikowano

No kurwa nie rozpierdalaj mnie. Fatal1tki to gowno ? Moge slyszec z BSa B, gale ! Jesli chce to moge slyszec krotsze miejsca, wystarczy ze przycisze... Cena normalna, a slychac wszystko... Po co wydawac 200-500 na jakies gowna jak w nich (Fatalitkach) WSZYSCIUTKO slychac... ja nie wiem... Jeszcze dodam ze mam gowniana karte dzwiekowa...

65994253024037513199.png
Opublikowano

Jeżeli w fatal1ty z gali słyszysz b, to w tych co podaje pilarix będziesz słyszał długą (o dd2 mowa).

Ja od siebie polecam CAL'e albo tactic 3d alpha, nie sigma!

Plus jakaś dźwiękówka.

Tak ogółem to mi do fpsów starczają zwykłe logitechy za 20zł, lepiej wziąść coś uniwersalnego.

Innym razem.

Opublikowano

Creative Fatal1ty, nie znajdziesz takich za*ebistych i tak tanich słuchawek...

Dajesz dźwięk na pół siły i wymiatasz w Counter-Strike czy w Call of Duty

Opublikowano

@up, oczywiscie moge pieprzyc bzdury o tym jaki dzwiek by wyciagnal na super pro elo elo karcie, z raw dzwiekami, ale po co?!

Myslisz, ze prosty uzytkownik, ktory sobie czasami pogra w gre uslyszy roznice? To ty nie masz o niczym pojecia, po co przeplacac skoro ledwo ktory wykonawca udostepnia muzyke w flac'u, wiekszosc gier i tak nie wyciagnie 10% potencjalu sluchawek, wiec lepiej zainwestowac w cos taniego i solidnego niz przeplacac.

Ba, polecam czytanie ze zrozumieniem, zintegrowana karte mam tylko na laptopie, jestem szczesliwym posiadaczem Razer Barracuda AC1, a porownanie ze zintegrowana karta to tylko maly dodatek.

Dobra, masz racje, porównałem do integry w laptopie teraz skupmy się na jednym celu.

WSZYSTKIE SS FATALITY TO SZIT ZROZUMCIE TO, BĘDZIECIE SŁYSZEĆ LEPIEJ NA LEPSZYCH SŁUCHAWKACH.

1285279961299.gif
Opublikowano

FATJALITI :

- grzeją w uszy

- szybko pada mic

- dobrze nie izoluje, cały dom słyszy jak gram lub słucham muzyki - zel

Szczerze, to teraz żałuję, że je kupiłem. :x

g0Tef.jpg

Opublikowano

A ja mam taniutkie słuchawki (80zł - teraz już tańsze) Tracer Shaggy TRS-216M (mają mikro). Kupiłem je z myślą właśnie o CS i polecam... Są bardzo wytrzymałe (spadły kilka razy - a właśnie moje poprzednie spadły raz i już do wyrzucenia...)

Opis sklepu Stereo.pl

Słuchawki multimedialne z mikrofonem. Jest to model przeznaczony dla użytkowników oczekujących produktu w najlepszej cenie i wysokiej funkcjonalności, przy zachowaniu wysokiej jakości odtwarzanego dźwięku.Poza tym jest to produkt z nowoczesnym designem oraz dobraną kolorystyką zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Okres gwarancji: 24 miesiące Czułość: 106 dB + - 3dB (na 1KHz Długość przewodu: 2,2 m Pasmo przenoszenia: 20 Hz -20 kHz Regulacja głośności: tak Sposób podłączenia: wtyk mini-jack Typ słuchawki: nauszny Waga urządzenia (w g): 265 Z mikrofonem: tak (46mm) Impedancja: 32 Ohm Instrukcja obsługi: po polsku

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Z criejtiva tylko aurvany live i tactic 3d alpha.

Dobrym wyborem może być jeszcze koss ur 40+ mikro zalmana+ jakaś dźwiękówka.

Innym razem.

Opublikowano

Z criejtiva tylko aurvany live i tactic 3d alpha.

Dobrym wyborem może być jeszcze koss ur 40+ mikro zalmana+ jakaś dźwiękówka.

Właśnie się zastanawiam na tactic 3d alph i sigma i nie wiem ktore wybrac

Opublikowano

Ok dzięki za wasze wypowiedzi decyduje się na zakup tactic 3d alpha. Wydaje mi się, że temat już można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...