Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie Mogę Wejść Na Mpc...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie przestało mi działać poprawnie to forum. Pisząc poprawnie mam na myśli, że strona się włącza, ale wyświetla mi się taki błąd na czerwonym tle: "[#2000] Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum. Zostałeś zbanowany na tym forum." Zupełnie nie wiem dlaczego... Obecnie korzystam z AutoHide IP i tylko przez to mogę wejść i przeglądać to forum. Moje pytania: Czy rzeczywiście dostałem bana ( i na jak długo ) ? oraz co mam zrobić, żeby znowu to forum działało mi tak jak należy... Bardzo proszę o pomoc, będą + i 5...

#EDIT - Dodam jeszcze, iż zdziwiło mnie to, że jest napisane, że dostałem bana, a mogę się zalogować ( lecz tylko przy innym IP)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

@ UP - W takim razie dlaczego dostałem tego bana? Mogę powiedzieć, że nigdy nie łamałem regulaminu, chociaż miałem tylko 5% ostrzeżenia...

#Edit - Na maila mi nic nie przyszło od MPCForum. Nie zdaje mi się, żebym dostał bana. Po prostu nie mam za co jego dostać. Może to pomyłka lub ktoś kto ma te same IP co ja dostał bana a ja teraz nie mogę normalnie wejść na MPC

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

No a jeżeli naprawdę dostałeś bana - tylko nie wiem za co.blink.gif

To chwalisz się tym że wchodzisz z innego IP to na pewno już Cię zbanują . :)

Napisz do jakiegoś moda - global - admina. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...