Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy mógł by ktoś zrobić program który automatycznie klika w określony przycisk a następnie przepisuje catche (albo jakoś tak)?

Za zrobienie takiego bota mogę zapłacić (ale to dopiero jakiś czas po dostaniu go)

z góry thx

Opublikowano

Nie zrobisz programu który wpisuje Capotche. Można jedynie zrobić że będziesz musiał sam przepisywać kod a program będzie naciskał przycisk.

#Include <brain.h>

Opublikowano

etam nie zrobi, bez zachęty finansowej czy dobrej znajomości wśród koderów nie ruszy

jak mniemam znowu chodzi o ten lockerz chyba gdzie niby kasa się sypie dla kazdego ale trzeba być szybkim w odczytywaniu i wpisywaniu

ps, bawiłem się skryptami na maku odczytującymi kody , duża skutecznośc trafień 70% bez błędnie , jednak system opeacyjny zwłaszcza windows nie nadaje się do tego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, (jak powyżej pisali) nikt za darmo ci tego nie zrobi. Ustal cenę wstępną.

Kolejną rzeczą jest twoja uczciwość "Za zrobienie takiego bota mogę zapłacić (ale to dopiero jakiś czas po dostaniu go)." - na takie warunki nikt się nie zgodzi.

W każdym bądź razie, ja mogę ci wszystko zrobić - oczywiście za odpowiednią zapłatą, i wystarczająco dobrym układem. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW.

Opublikowano

Tak chodzi o lockerz

i nie "niby" tylko na prawdę (dostałem ok. 30$ ale nic nie zostało :/) tylko trzeba mieć farta lub właśnie bota

z tym kto byłby chętny na pewno się jakoś dogadam :P (PW)

• Dodaj nową pozycję...