Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wszystkich chciałem w skrócie opisać nowy projekt którego miałem zaszczyt być testerem

A mianowicie mowa o schoolgame na pozór gra dla grzecznych dzieci, kolorowa przyjazna itd. ale jak to zwykle bywa nie do końca taka grzeczna i ugłaskana, po trafieniu w lokacje "przerwa" zaczynają się już mniej grzeczne rzeczy zresztą poniżej wkleję parę screenów to sobie obczaicie

Ciekawą kwestią są okna na których się operuje dosyć przyjemne i łatwe w nawigacji.

Dodatkową kwestią są elementy ubieranek, czyli coś dla kobiet, jest galeria handlowa w której możemy kupić ciuchy zmienić fryzurę czy tez makijaż w ten sposób kreujemy swoją postać dodatkową ciekawostką jest SB czyli SchoolBook odpowiednik Facebooka

To chyba tyle z mojej strony poniżej screeny a jeśli ktoś ma ochotę to schoolgame

schoolgame_1.jpg

schoolgame_2.jpg

schoolgame_3.jpg

schoolgame_4.jpg

schoolgame_5.jpg

schoolgame_6.jpg

Pozdrawiam wszystkich miłośników gier

Opublikowano

@up

Czytał byś może opis... Lepiej posta nabić... Co nie?

A mianowicie mowa o schoolgame na pozór gra dla grzecznych dzieci, kolorowa przyjazna itd. ale jak to zwykle bywa nie do końca taka grzeczna i ugłaskana, po trafieniu w lokacje "przerwa" zaczynają się już mniej grzeczne rzeczy zresztą poniżej wkleję parę screenów to sobie obczaicie

Ciekawą kwestią są okna na których się operuje dosyć przyjemne i łatwe w nawigacji.

Dodatkową kwestią są elementy ubieranek, czyli coś dla kobiet, jest galeria handlowa w której możemy kupić ciuchy zmienić fryzurę czy tez makijaż w ten sposób kreujemy swoją postać dodatkową ciekawostką jest SB czyli SchoolBook odpowiednik Facebooka

To chyba tyle z mojej strony poniżej screeny a jeśli ktoś ma ochotę to schoolgame

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...