Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa ma sie tak gram gram gram gram 30 lvl ponad 250 winsow az tu nagle jednego dnia update i sciagam patcha wyskoczyl mi jakis tam bład no to sie wkurzylem od instalowalem sciagnolem nowa wersjie zaistalowalem zupdatowalem i wchodze do gry wpisuje pasy a tu mi wyskakuje ze są zle drugi trzeci raz sytuacja sie powtarza no wiec reset kompa i jeszcze raz probuje a tu nici... kumpel mi dal swoje pasy i tez nie działaja ale tu fenomen sytuacji gdy u niego wpisze moje pasy to wchodze ladnie na postac... po wielu kombinacjach z zaporami sie poddalem i zauwazylem jeszcze jedną rzecz ze jak chce wejsc na oficjalnej stronie w moją postac to tez nie działa nie chce wbic na moje konto nawet tam... nawet probowalem zrobic nową postac ladnie pieknie mi pisze ze mnie zarejestrowalo a gdy probuje wejsc do gry tudziesz zalogowac sie na stronie to mi wywala ze zly login lub haslo... ktos ma jakąs koncepcje na naprawe sytuacji...? (nie koniecznie formatowanie calego kompa;p)

Opublikowano

Jest możliwość że mogłeś dostać bana. Ale to nie jest jedyna opcja. Może nie zauważyłeś ale logujesz się na innym serwerze sprawdź to. Jeżeli nie pomoże to może ci hakneli.

Opublikowano

Ban na ip to nie ban na grę na twoim komputerze, tylko na wszystkie konta na które się z tego komputera logowałeś. Skoro u twojego kumpla działa twoje konto to znaczy że problem musi dotyczyć twojego komputera. Sprawdź czy firewall/antywirus nie blokuje gry i czy masz clienta eu.

To jest ukryta treść, proszę

Strona eu.

To jest ukryta treść, proszę

Download, klikasz European, Windows

Opublikowano

Ludzie on ściągnął nie tego klienta...

panie kapitanie!! chyba tu kogos poje****

sory tylko to mi sie nasowa ... koksie czemu by mi wtakim razie na stronie nie chcialo logowac .... pozatym sory ale jak bys mial na tyle checi do czytania to bys wyczytal ze problem po patchu wystompil... prosze koles zamiast wypisywac bzdury i udawanie madrego wes lepiej ic w lol'a popykac bo to ci mam nadzieje ze lepiej wychodzi ;)

co do tego wyzej zaraz sie biore za probowanie

moze ktos wie czy zrobienie nowego admina na kompie i sciagniecie gry zainstalowanie na jakby takim drugim uzytkowniku cos dalo..?

Opublikowano

Możliwe że próbujesz się logować na stronie us. Na górze strony masz North America / Europe - Kliknij na "Europe" i wtedy spróbuj się zalogować.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...