Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ulepszanie Królewskiego Metalem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Gram na serwerze Tinea i mam problem z ulepszaniem zbroi ponieważ pierw jest stal>inteligencja>hwang>królewski hwang>szmaragd

Wszystko ok pięknie tylko że do Królewskiego hwanga można robić metalem lecz na szmaragd już nie i otóż mam pytanie czy jest jakiś sposób na obejście tego...

Kamer mod na tym serwerze nie działa ..zastanawiam się czy jakaś podmianka w item proto by coś nie dała lecz kompletnie się na tym nie znam i nie chce mi się grzebać.

Jest tu też coś takiego że gdy do metka 2008 wklejam łatkę z strony serwera to mogę ulepszać na Królewski hwang metalem ,lecz gdy jestem na client to się nie dało.

I zastanawiam sie czy nie trzeba podmienić tylko jakiś plików i będzie się dało metalem ulepszać na Szmaragd.

Jak pisałem wcześniej nie znam się na tych item proto etc wiec pisze tutaj z prośbą o pomoc do bardziej doświadczonych.

Z góry WIELKIE THX :)

Opublikowano

Jesli przeciagasz metal na zbroje i swieci sie na czerwono to serwerowe refine proto jest skopane i mozesz gdzie indziej tylko robic.

Opublikowano

Raczej to nic nie da.

Tylko na kamermodzie z komendą refine 0 0 by dało się ulepszyć kamieniem ,ale jak widać niestety nie działa.

Ze co refine 0 0?! chyba stone a nie refine jesli dziala z z jakas tam latka ulepszanie z magicznym metalem to dlc nie zrobisz na tej latce? o O

Opublikowano

Robiłem już raz na szmaragd u sury niestety spalił dlatego też pytam czy jest jakiś sposób.

A co do tego co napisał UP ta łatka zmieniała tylko to ze z metkiem 2008 i łatka dało się ulepszać metalem na Królewski hwang a na client sie nie dało,lecz niestety z szmaragdem już tak nie jest.

Mówi się trudno będzie trza się pomęczyć z surką

Thx za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...