Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Logowaniem [Sf2010] Help Me!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heloo, ostatnio mialem ten problem nastepnie znikną i teraz znowu sie pojawił, a ja nie wiem co z tym zrobić i dla czego tak się dzieje.

Postawiłem serwer Hamachi zeby skonfigurować pliki sf2010 pod własne upodobania, edytowałem plik root itp itd w cliencie z 2010r. Początkowo tzn, wczoraj serwer uruchamiał sie normalnie, ale gdy wszedłem do clienta Channel nie byl włączony. ;/

Coś tam grzebałem i dzisiaj włączyłem serwer, gdy wszedłem do Clienta odziwo był napis "NORM", bardzo sie ucieszyłem bo walczyłem z tym bardzo długo. Zacząłem edytowac Questy, po wgraniu edytowanych questów wszedłem bez problemu do gry, ale zauważyłem ze nie mozna załozyc gildii (Głupi byłem bo wystarczyło zmienic w mob_proto "Strażnik Wsi" w kolumnie on_click na 1 "Zapomniałem o tym <lol2>").

Wyszłem z serwera i zainstalowałem od nowa wszystkie questy sh make poczym chciałem uruchomic serwer i niby było wszystko w porządku, ale gdy uruchamiam clienta są "..." i ni ciula nie ma możliwości wbicia na serwer.Wgrałem oryginalne questy i sproblem, ale nadal nie ustępował, dla tego wykluczam ze to może być spowodowane błędem questów.

Zrobiłem ponownie serwer, na nowej maszynie tez sf 2010bez modyfikazji i jest to samo pomóżcie, doradzcie coś co z tym zorbić.

Dla osoby ktora mi pomoże oddam caly limit "+" na jego tematy. ;)

Kontakt GG: 6238327 (często niewidoczny).

Opublikowano

Kolego :D patrz na to

To jest ukryta treść, proszę

Ja z tym od niedzieli walacze.... latam po niemieckich i włoskich stronach. Z Bambuski3m gadalem i za chole...e nie idzie tego naprawic, ale do czegos udalo mi sie dojsc ze teraz te 3 kropki zniknely i pisze "zostaniesz polaczony z serwerem"

Jutro Ci napisze co zrobiłem, chociaż to i tak nie naprawia problemu

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc widziałem ten temat. Ale mówie dzisiaj łaczyłem sie z serwerem bez problemu serwer restartowałem z 10 razy i nic nie pzreszkodziło. Po włączeniu ch1 lub ch2 "..." znikały po 3 minutach i dopiero było mozna wejsc na serwer. Myślę ze tu jest tylko problem z localem, a na dedyku i no hamachi chyba było by to bez problemu. Ja wbijałem przez clienta elitemt2 lub Tiveria z 2010r. Ja też pokombinuje coś, ale dopiero w czwartek bo na jutro mam inne plany. Jak ktoś bedzie to ogarniał lub wiedział o co chodzi pisać.

Popytaj sie może "FriQ" on ma serwer dedykowany na SF2010 Creativemt2.com, ja mu juz tak dupe truje ze wole sie nie pytać.

Prosze Moderatorów o NIE zamykanie tego tematu, do czasu wyjasnienia. Z kilka dni, przyda sie to może innym xD.

Opublikowano

Czekam na odpowiedz od powiedniej osoby, prawdopodobnie ten sposób będzie działał.

Jeżeli wszystko zatrybi napiszę [TuT'a] i dodam Linka. Wieczorem śię odezwę.