Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki Zmieniacz Bonów

StrachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam nadzieję że to dobry dział.

Instalujemy i gramy na Kamer mod.

Otóż posiada on opcję zmiana średnich - wykorzystamy ją do itemów nie tylko z średnimi...

Gram na privie zwanym Pandoramt2 jakby co :P

Chcę przedstawić wam sposób na szybkie zmienianie bonów który sam opracowałem (nie jest trudny i mam nadzieję że go nie znacie).

Wykorzystujemy do tego kamer moda.

Pobieramy program tasker.

Dalej idziemy do babki na placu zwanej "SKLEPIK".

Otwieramy go.

Otwieramy tasker.

Ustawiamy przykładowo tak jak ja tskera:

CTRL + 1 start nagrywania

2 - stop nagrywania

CTRL + 3 - Odtwórz nagrywanie

Przy otwartym sklepie klikamy F8 czyli otwieramy zmianę średnich kamer moda i przesuwamy je kawałek w inne miejsce (tak jak na zdjęciu przykładowo).

Oczywiście na pierwszym miejscu w eq stawiamy przykładowo hełm, zbroję itp czyli w czym będziemy zmieniać bonusy.

To wszystko wygląda tak:

2011-04-0521-42-29.png

Kiedy mamy wszystko przygotowane schemat jest prosty:

1. Ciśniemy CTRL + 1 (nagrywanie ruchów)

2. Klikamy na UM. Nastąpi pojedyncze zmienienie bonusu. Czekamy tylko aż bot kupi bon i go włoży (zniknie zwoj zmiany bonu (dzieje się to dość szybko więc musimy nadążyć następny punkt))

3. Klikamy 3 razy na OFF (dla pewności aby potem dobrze trybiło (tempo klikania średnie).

4. Najeżdżamy na przedmiot myszką i klikamy przycisk 2 (zakończenie nakrywania).

5. Całość wykonujemy w średnio wolnym tempie ( tylko moment między UM a 3x OFF dość szybko)

6. Ustawiamy w karcie taskera o nazwie "Playback" Playback speed na FAST oraz Repeat na 1 BEZ CONTINOUS! (odznaczone)

7. Brawo, teraz kiedy przyciśniesz CTRL + 3 czyli odtwarzanie (playback) bot kupi zwój zmiany bonu (czyli wcisnie um, szybko zatrzyma całą akcję (3x OFF)) i pokaże item, wykona to bardzo szybko a ty zmieniaj i wybieraj bony prostą kombinacją CTRL + 3.

!UWAGA po wciśnięciu UM za 1 razem i OFF bot może się nie zatrzymać tak więc klikamy wtedy Średnie i OFF i wracamy do pkt.1 i all trybi.

Przydałby się film bo ktoś może nie zczaić ale wierzcie mi że to niezły sposób (bo te niemieckie zmieniacze nie działają u nas...)

Pozdrawiam, zbieram plusy, jeśli się nie podoba to proszę, nie dawaj minusa :>

Jeśli zły dział proszę o przeniesienie kiedyś tuty na hacki były tutaj.

Sposób nie podziała na hwangi i srebrne hwangi na privach bo na modzie ich nie widać. Złote hwangi wyświetlane są jako taka niebieskawa puszeczka tak więc na nie to działa.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Odświeżam, proszę o plusy :P

A przy okazji, udzielałem się w dziale Shaiya i zrobiłem spis hacków do niego

http://www.mpcforum.pl/topic/237049-spis-wszystkich-przydatnych-rzeczy-do-shaiya/page__mode__show

Tak więc czy można zdjąć to stare ostrzeżenie?

Notatka Lord Makin dodana 27 listopad 2010 - 17:49 Poziom został podwyższony spam

http://www.mpcforum....30#entry1684030

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem Ci ze twoj sposob dziala tylko i wylacznie jak niema lagow, co na privach jest malo mozliwe, gdy sa lagi wszystko sie piepszy. Z lagami bardzej sie myszka oplaca zmieniac, dla serwerow bez lagow polecam

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...