Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Pomoc] Projekt 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Zaczne od tego ze wiem ze to zly dzial ale chyba takieo niema na tym forum. Dla klas 2 gimnajzum wprowadzono projekty z wszystkich przedmiotow. Ja wybralem Informatyke > Logo Szkoły w 3D. Na jutro musze juz przyniesc gotowe logo wiec bardzo prosze o pomoc. Korzystam z Gimpa 2.6. Chce aby ktos mi powiedzial jak zrobic efekt 3D? Oto logo naszej szkoly: 470a6b40cf950752049e4c1b15f3261e.jpghttp://www.mlodzi-ino.net/album_mod/upload/470a6b40cf950752049e4c1b15f3261e.jpg Prosze o pomoc niech ktos dobry przerobi to w gimpie na 3d i powie jakich uzywal opcji bo musze zrobic takie samo logo samemu zrobic je zrobie ale efekt 3d zostaje HELP!

Opublikowano

Tak. Ktoś zrobi logo, napracuje się, a ty przypiszesz sobie wszystkie zasługi, lub napracuje się, zrobi Ci te logo i powie Ci co użył. Ty następnie zrobisz to samo i pokażesz pani/panu wielce dumny z dzieła. Mam racje?

Co do tematu, to w Gimpie nic nie zrobisz dobrego. Są do tego specjalne programy o ile się nie mylę .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...