Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

przepraszam jak pisze w zlym dziale ale nie znalazlem dobrego do tego.

a więc myslalem nad "programem" w rozszerzeniu .bat

czy da się napisać program no właśnie ktory będzie się uruchamiał o danej godzinie < np komputer byl by w stanie wstrzymania> i będzie otwieral dana strone? pytam gdyz bardzo mnie to interesuje;]

PS. program byl by pisany dla mnie i tylko dla mnie czyli nie bedzie używany do oszustw

;]

Opublikowano

W stanie wstrzymania to na pewno nie zadziała. I jak chcesz pisać coś takiego to daj sobie spokój z .Bat. Poucz się C++/Delphi.

@OffTop

Proszę zanim dodasz posta to przeczytaj go i popraw błędy.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Mogę Ci pomóc napisać program który będzie opalał strone co dany czas, np. co godzinę. Jeśli chodzi o uruchamianie o danej godzinie to już dość skomplikowany kod wiec za darmo tego nie zrobię. W razie czego napisz mi PW.

#Include <brain.h>

Opublikowano

@UP

Ty lamo, to nie jest trudne a wyłudzanie pieniędzy nie jest fajne.

W stanie wstrzymania to wątpie czy nawet w asemblerze by się dało bez jakiejś modyfikacji systemu.

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

@UP

Masz mnie za lame? Chłopie nie będę pisał człowiekowi którego nie znam gotowego kodu. Gdzie ja niby wyłudzam pieniądze? Powiedziałem że za gotowiec kosztuje.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Wmawiasz chłopakowi który się nie zna, że to wielkie cuda i to takie trudne.

Samo to jestem jeszcze w stanie zdzierżyć ale jeżeli używasz tego by wyłudzić pieniądze ( inaczej tego nazwać nie można, ten kod to 20 min roboty ) to jesteś lamą.

Gdzie indziej ktoś mu to napisze za 10 plusów.

A ty, wkręcając mu nie prawdziwe informacje, chciałeś wziąć od niego REALNĄ KASE.

Spekulancie pierdolony...

Starsza panią też byś tak okradł ? Bo nic się nie liczy tylko kasa. A jak ktoś jest zielony w danym temacie to przecież świetna okazja żeby zarobic.

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Wiesz? Nie będę dalej tego ciągnął. Każdy ma prawo do swojego zdania. Wytykasz mi coś takiego a nie potrafisz zachować kultury wypowiedzi.

@Topic

Podaj mi o której godzinie dokładnie program ma włączać stronę i jaka to strona.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Musisz pobrać jakieś IDE. Jeśli chcesz zrobić tylko taki prosty programik to polecam Dev C++ ale na przyszłość dobrze się uzbroić w Visual Studio.

#Include <brain.h>

Opublikowano

każdy windows ma coś takiego jak Harmonogram Zadań, użyj go

co do stanu wstrzymania to żaden program ci nie uruchomi windowsa bo nie działa na nim wtedy , mozna uruchomić tylko myszką, klawiaturą i kartą sieciową

p.s .

w jakimś biosie widziałem kiedyś mozliwość włączenia i wyłączenia kompa ustawiając czas

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

oblukalem tamto i widze ze da sie cos z tego wykombinowac nawet jak dla takiego wolno myslacego chlopaka jak ja^^

a własnie "wlaczanie" tej strony itp to takze przez harmonogram czy zrobic najprostrzy program pisany w batchu?

pytam bo trzeba zrobic tylko takie cos że włacza sie internet i dana strona www;]

;]

• Dodaj nową pozycję...