Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Postawieniem Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z postawieniem serwera na hamachi mianowicie caly czas wyskakuja jakies bledy na poczatku gdy serwer postawie wychodzi conection refused zadne poradnik nie pomagaja :( w navicat naprawialem wszystkie tabelki i inne pierdoly backup tez nie pomogl robilem serwer tak 3 razy gdy cos juz ruszylo dalem reset serva i wtedy ten oto blad czyli bin/sh no to ja wpisalem fsck i dawalem wszystko y pozniej reset>action>close>turn off> wlaczylem nadal to samo wpisalem exit i pojawil sie znowu blad z no such file or director wtdey juz nic nie mozna dodac chcialbym tez dodac ze przy czynosc np przed conection refused i bin/sh pojawialo sie bardzo duzo bledow z poczatkie ad0 i co tam dalej pisze lub WARNING. :( Nie wiem co mam robic bardzo prosze o pomoc mecze sie juz z tym bardzo dlugo chcial bym dodac ze przy wypakowywaniu plikow za 1 razem nie wypakowywuje sie ten komputerek wiec wypakowywuje pliki jeszcze raz do tego samego folderu po 2 wypakowywaniu sie juz pojawia. Mysle ze w tym tez moze byc problem nie jestem za dobry w te klocki wie c bardzo prosze o pomoc. Dzięki :rolleyes:

Opublikowano

Instałowałeś Pliki By Kogoś ;)

Przed instalacja wejdz w navicat usuń Te stare Np shop item shop pronto itd;) potem wgraj i zmien rrr na 0777

iD6cxP1.png

Opublikowano

Instalowalem pliki Up_by_Shizer Hmmm no nie wiem ale przy instalacje nie wypakowaly sie do koncaw przy 90 % sie wyloczylo i potem znowu do tego folderu wypakowalem i sie wszystko wypakowalo (chyba) :P A Powiedz mi "Przed instalacja wejdz w navicat usuń Te stare Np shop item shop pronto itd;) potem wgraj i zmien rrr na 0777 " To dokladnie gdzie mam wejsc ? Gdzie mam te rrr zmienic ?