Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam] Metin2.Com (Global Od Gameforge) 84Lvl Archer 80Lvl Body 78Lvl Szamanka

abunee89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MODERATORA PROSZĘ O PRZENIESIENIE DO DZIAŁU BLACK MARKET (nie mogę użyć tam opcji założenia tematu;/ )

Kończę grać na metin2.com z powodów osobistych. To global od Gameforge, gra dużo polaków, gra się naprawdę przyjemnie poieważ na serwerze nie ma botów i nigdzie nie da się kupić yang na niego, wszystkie boty są na bieżąco czyszczone przez TEAM (nie jak na .plu:) ) Ceny są tańsze niż na plu 3 lata temu, zbonowane butki do dt z hp i absem na strzaly kupilem w zeszlym tygodniu za 15kk, w miare fajne zbonowane itemy kosztują 40-80kk (za 80kk dostaniemy np. tarczę lwią +9 20% diabły i 4 inne bony). Jest dużo eventów, zazwyczaj 2x deszcz metinów i 2x OX event w miesiącu, do tego 4-5 razy w miesiącu aktywuja albo 20-50% więcej dropu albo expa.

Jak ktoś chce zarobić na metinie, to yangi mozna sprzedawać na m2.com po 1-1,2zł za 1kk, jak ktoś kupi moje 3 postacie, to może z moim kumpel trzaskać wiedźmy. Jedna wiedźma około 30kk zysku, czuyli 30zl na czysto. Dlaczego sam się w to nie bawię? Z powodów osobistych;/

Mam na sprzedaż 3 konta, na sprzedaż TYLKO i wyłącznie razem z eq, nie sprzedaje części eq ani jednej postaci.

Archer jest obecnie TOP1 archerem na servie, szamanka TOP4, a bodziak nie wiem:P

Pierwszy jest body 80lvl. ma nie zrobione misje na 75 ani 80 z groty wiec w jeden dzien mozna mu wbic bez expienia 81.

Aura P, Berek G1, Wir M9 (4-5 do M10) 3stronne M7 (nie pamiętam ile do 8). Wszystkie skille weszły na 17 na m.

Konik 21 lvl, poli G5, jezyki jinno M a drugi na 3, przywołanie konia na 10.

Wczoraj pierwszy raz spróbowałem pocisnąć nim solo do kowala w dt, poszło gładko a tylko 10% na nieumarłych.

Tak samo dobrze daje rade na setaou w grocie, 70% diabły, 28% absa na strzały i 5% uniku strzały. Dropnięte ma około 20+ PDków, więc jak ktoś chce expić to nie ma problemu.

U biologa skończone konary i oddaje certy, 25 do końca.

wojownik.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Drugi jest archer, 84lvl, skończone matowe lody, oddaje konary. Poli na P, reszta skilli słabo, M9,M8,M8,M7 , te M8 mają 2-3 do M9. Przywołanie konia na 4, języki pare punktów. Trzaskam nim tylko bossy:) Jak wbije się skille będzie maszyna do pvp. Szamanka ma buffy po 33%, dzwonek 12 inta, tarcze 6 inta i baronke +9. Szamanka oddaje pamiątki.

Dodatkowo wszystkie moje magazyny z dropem, z marmurami (ponad 120 marmurków), moje sklepy z zlodziejami dusz etc., WSZYSTKO.

reszta.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Za postacie chcę równe 1000pln. Nie wydaje mi się, żeby było to dużo bo sam wydałem na bonowanie więcej, ale już rzygam tym ulepszaniem w metinie i wole stracić niż się wkurwiać. Mieszkam w katowicach, mogę się zjawić wszędzie na śląsku/małopolsce jak ktoś chce kupić a boji się w ciemno.

Jak coś moje gg: 31506839

edit: źle widac na imageshacku, to macie z fotosika: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c422c02be0fcd63c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e9e218d97a73b6cb.html

EDIT dla panów poniżej:

Handel odbędzie się w RL, mogę się zjawić wszędzie na śląsku/w małopolsce (jestem z katowic). Przyjade z lapkiem, na miejscu zmienisz hasło maile wszystko i sprawdzisz konta a ja wezmę kasę.

Opublikowano

Po to tam to jest pisanie od iluś tam postów, żeby nie było oszustów. 1 post masz i mam Ci jeszcze kupić coś wirtualnego za 1000 zł? Śmieszne, się dziwie czemu mod to jeszcze przeniósł ...

Opublikowano

Ja tam nie wierzę w takie coś... 1 post i chcesz za taką kaskę sprzedać? :/

Lepiej szukaj szczęścia na allegro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...