Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Metin2 Prezentacja Postaci Sura Wp 42Lvl S21, Candia

xRPKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2.pl

Prezentacja Postaci Sura WP 42lvl

http://www.youtube.com/watch?v=XjdRsryY3LA

Server:

s21, Candia

Program w którym wykonałem film:

Pinnacle Studio 14

Muzyka urzyta w klipie:

BRAK z tego powdu że zablokowali mi film z powodu praw autorskich i musialem wybrac jakąs muzyke z yt.

Jeśli ci się spodobało proszę o +, zachęci mnie to do dalszej produkcji filmowej.

ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA INNE MOJE FILMY Z METIN 2 !

Candia Ulepszanie ItemóW Na +9

Otwieranie Małży S21, candia

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Zablokowali mi film przez prawa autorskie... musze zmienić dzwięk na już gotowy z you tub'a jeśli nie działa nie - tylko poczekaj zaraz będzie gotowe.

Opublikowano

Na twoim miejscu zmienił bym program na jakiś inny. Postawił bym na jakość a nie podniecał się efektami w tym daremnym programiku. Niby efekty dobre ale jakość denna..

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

postać jak postać normalne eq masz;) teraz to wiesz latwo zarobić na PLu

Gif off.

Opublikowano

To teraz odpowiedzi.

Ile wydałeś na allegro?

Bo normalny człowiek bez allegro lub 2 postaci by nie zarobił na takie eq zaczynając od 0

Na allegro nie wydałem ani złotówki! nie grałem nigdy na hackach, chyba że priv się do tego zalicza postać mam od dawna gram na tym serverze kupe czasu i to nie jest moja pierwsza postać posiadam pare kont 40+ i bodego 61 kiedyś na nich grałem sprzedałem eq za yang i kupilem eq dla sury, eq by było lepsze ale nie stety nie dawno zostalem okradziony dobrze ze polowa eq byla u dozorcy....

Na twoim miejscu zmienił bym program na jakiś inny. Postawił bym na jakość a nie podniecał się efektami w tym daremnym programiku. Niby efekty dobre ale jakość denna..

Wiem, Wiem już coś działam w tym kierunku na you tube bardzo długo się wrzucają filmy łąncze mam 2 mega lecz internet jest do D@#$ bo nie raz mam spadki łąncza i się wylancza na sekunde i włancza wtedy urywa się połąnczenie z yt i już nie wrzuca program jak program ma być dobry i prosty, ten akórat jest prosty w obsłudze i ma dużo efektów to są moję pierwsze filmy więc dopiero się uczę co i jak. ps teraz ucze się podstaw w Sony Vegas możę wyjdzie coś lepszego, a film jest z przed paru dni teraz mam już 50lvl i skille m5/m4.

postać jak postać normalne eq masz;) teraz to wiesz latwo zarobić na PLu

z tym się zgodzę zarobić idzie łatwo jak nic nie kupujesz bo płacisz też większe sumy to eq już miałem pół roku temu, tylko że miałem przerwę.

ps. tym razem dużo pracowałem nad dzwiękiem i efektami dzwiękowymi lecz wspaniała firma WGMO zablokowała mi go z powodu praw autorskich i musiałem wybrać jakiś syf z yt żeby można było obejrzeć film dla tego się to na końcu nie zgadza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do jakość polecam ci Camtasia Studio program płatny :) Ja mam licensje piracką na stałe

Używam Camtasia Studio 6

W programie masz funkcje do nagrywania filmów oraz do montażu filmu

Mój przykładowy film:

http://www.youtube.com/watch?v=DabO7blgjTE

Jakość cieżko jest przebić ogladająć film z opcja "360p" mamy wrażenie ,że jest to HD..polecam ustawić film na 720p i zobaczyć tą doskonałą jakość.. lepszej chyba się zrobić nie da..

efekty? skąd efekty? ja biorę z pinnacle studio lub sony vegas zapisuje potem efekty w formacie AVI i wrzucam do camtasi

Mój film z camtasia 6 w opisie filmu masz download gdybyś był zainteresowany

http://www.youtube.com/watch?v=qy1yZJ-j0bA

A co do twojego filmu co w nim było nie tak ,ze ci go skasowali?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Gratuluje chęci, że komuś jeszcze chce się grać na meti2 PL.

Według mnie, każdy inny global jest już lepszy od PL.

Dokładnie na PL już co raz mniej osób zresztą widać teraz nawet reklamy metin2 wszędzie.. chcą odzyskać graczy na swoich serwerach.. lecz im się to nie uda bo PL to jeden wielki kit i naciąganie czasu + kasy

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Sura już niestety nie gram, zaczynam przygode daggerm bedzie nowa prezentacja wlasnie z tej postaci z tutkiem tulka bardzo ci dziekuje za ta odpowiedz napewno urzyje twojego sposopu, Film zablokowali z powodu praw autorskich sony music enternaiment i musialem wybra kiczowatą muzyke z youtuba :)

Opublikowano

Heh, nieźle no ale WP jest słaby, jakbys najpierw sobie wbił 65lvl WP i bys zmienił na BM to bys kosił każdego :)

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

WP też kosi w pvp po 86lvl zależy jeszcze jaki masz bulid. Dzięki za - już nic nie będe wstawiał na to forum..... z 4+ mam juz -1 dzieki..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Buehhehehe poprostu zniszczyl mnie jeden napis.

'Made in Kwasyl' chodzilo Ci o takie miasto Kwasyl:D?

Na drugi raz jezeli nie znasz dobrze jezyka ang. chociaz taki zwrot to jest 5 klasa podstawowki, to nie uzywaj. Tylko sie osmieszysz.

"Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Kontemplując tajemnice wieczności, życia i cudownej struktury rzeczywistości, nie można uniknąć lęku. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości."

A. Einstein

Opublikowano

Nikt, ci nie kaze tego ogladac, krytyke zachowaj dla siebie, nie musi ci sie to podobac, made in kwasyl chodzilo mi o to ze ja zrobilem filmik po drugiie a ty cos zrobiles? najpierw cos zrob lepszego pozniej krytykuj, daremne komentarze zostawcie dla siebie, moim zdaniem mozna to usunac bo juz postaci nie mam dawno.

Opublikowano

@UP Nie wiem co się burzysz ;p Kolega ma rację zamiast "made in Kwasyl" mogłeś napisać "made by Kwasyl" a Postać całkiem całkiem miałem podobne Eq woj ale oddałem konto zaraz po wbiciu 40lvl i postanowiłem marnować swój czas na jakiś privach :D Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro i tak odkopaliście temat, to powiedzcie mi jedno:

Po co jarać się postacią 42 lvl?

Przecież to jest śmieszne.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

• 2 miesiące temu...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...