Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis, Killzone Czy Black Ops?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam pytanko odnośnie tych trzech gierek. Kupuję jedną z nich, ale nie wiem która jest najlepsza.

Chodzi mi głównie o multiplayer, lecz single też powinien być niezły. Mam move'a, więc idę w stronę killzona.

Jakie jest wasze zdanie? Którą z tych gier macie?

Opublikowano (edytowane)

Killzone!

Tez mam mova i killzona i nawet sharp shootera (ten karabin) I NAPRAWDE POLECAM KILLZONA!!! najlepszy

Edytowane przez luciek

Zbieram Plusiki!!!

HAHA WIEDZIALEM ZE KLIKNIESZ!!!:D a skoro juz klikles daj +

Opublikowano

Bierz Crysis 2. Pierdziel to że move nie obsługuje. Grafika jest naprawdę prześwietna i multi nawet taki sobie. Ale skoro kierujesz się w stronę rozgrywek sieciowych to bierz Killzone 3 ; ) Single nie polecam (chodź w niektórych momentach jest fajny) to multi ma prześwietne + fizyka rzucania granatami itd. Masakra.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Co prawda nie posiadam żadnej konsoli ale grałem u kuzyna w tego Killzone i jakoś mnie nie zachwyciło.

Teraz gram w Crysis2 na multi (pirat xD) z dubingami i jest świetna zabawa ;)

Mój kuzyn by polecił Ci zapewne Killzone bo to fan tej gry ;)

w83od2.jpg

Opublikowano

Poziomy sa. Nawet niesmiertelniki sa. Ja posiadam niesmiertelniki EA i Crytek ; d Posiadwm rowniez trofeum za zebranie wszystkich pamiątek w grze ; )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Tak, można ulepszać bronie w crysis2 np. takie bajery jak granatnik, celownik laserowy i nawet hologram, który "udaje" ciebie :D

Co do killzone to nie jestem pewien, ale chyba musisz mieć jakieś punkty na nowy upgrade.

Opublikowano

W Killzone to tylko za punkty odblokujesz bronie i atuty. W BO za ich tam specjalną walutę zdobywaną podczas gier, wykonywania kontraktów czy czy wbijania level'a dostajesz Punkty COD. Jest tam też tryb gier o kasę gdzie zdobywasz dodatkową gotówkę ; d. W Crysis 2 praktycznie co poziom dostajesz od 1 do 2 pkt odblokowywania broni. Aby w broni odblokować jakiś dodatek typu kolimator czy tłumik musisz go odblokować zabijając odpowiednią ilość graczy.

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Bierz COD: Black ops. Jest możliwosc grania Singleplayer / Multiplayer. Multiplayer masz lvle normalne. Potem rangi prestiż itp. Zdobywasz nowe bronie, fajne mapki wygrywasz kase, fajna grafika. Super polecam. PS: Dodaj mnie na PS3 to se pogadamy ;p ID: RadekRafa

Opublikowano

Chciałbym też dodać że jeżeli lubisz gatunek RPG to polecam ci kupić dzisiejszą nowość na PS Store a mianowicie mowa tutaj o Dungeon Hunter: Alliance od stajni Gameloft ; ) Pomimo że nie zachwyca grafiką to wspaniale się ogrywa z 4 graczami naraz ; ) PS. Obsługuje też i move : )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Ja osobiscie mam killzona 3 i to co prezętuje ta gra to jest masakra poprostu idealna naprawde warto dać te 150zl .Co do coda black ops to juz lepiej brać coda mw2 ponieważ w black ops są strasznie małe mapy jeśli chodzi o mp co mnie odpycha od tej gry nie można snajperem pograć a ja gram only snajper .W mw2 jest wszystko poprostu zajebiste .. dobre mapy wszystko ładnie porobione tylko czasem jest problem z hostingiem ale to 30sek i mija .Tak więc polecam ci killzone 3 długie godziny zabawy w single i jeszcze więcej w multi .

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

A ja ci Toffkafko (jakoś tak^^) Polece Black Opsa. Grałem. Na MUltiPlayer jest super atmosfera. Grafika zachwyca. Jednak nie wolę black ops od crysis2 :) COD: MW:2 Też jest fajny. No nie wiem :D Crysis ;) Z resztą, sam zdecyduj, zobacz GP na YouTube B)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Już się zdecydowałem, wybrałem Crysis 2 Limited Edyszyn + DLC (10 zł różnicy), zobaczymy jak się spisze :)