Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemiecki Błagam Was .. Dajcie Mi Zaliczyć Semestr : (

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę przetłumaczyć muszę napisać o sobie . 1 tech inf

Mam na imię Sławek . Mam 16 lat, pochodzę z Polski i mieszkam w Pakości niedaleko Inowrocławia. Uczę się w zespole szkół ponadgimnazjalnych xxx na kierunku informatycznym,czyli z zawodu chce zostać informatykiem . Moje zainteresowania to informatyka,muzyka, piłka nożna. Imiona moich rodziców to Zofia i Jan, mam również 2 starszyc braci, Tomasz i Jarosław, Tomek ma 31 a Jarek 34 lata. Moim ulubionym piłkarzem jest Sławomir Peszko, a ulubionym aktorem cezary żak . W szkole uczę się dwóch języków Niemiecki i Angielski .

Jeśli ktoś chce to może trochę poprawić . Proszę o rozwiązanie od tego zależy czy poprawie półrocze z niemieckiego ...

notoacta250.png

Opublikowano

Mam na imię Sławek . Mam 16 lat, pochodzę z Polski i mieszkam w Pakości niedaleko Inowrocławia. Uczę się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych xxx na kierunku informatycznym. Z zawodu chce zostać informatykiem. Moje zainteresowania to informatyka, muzyka oraz piłka nożna. Imiona moich rodziców to Zofia i Jan, mam również 2 starszych braci: Tomasza i Jarosława. Tomasz ma 31lat, a Jarosław 34 lata. Moim ulubionym piłkarzem jest Sławomir Peszko, a ulubionym aktorem Cezary Żak. W szkole uczę się dwóch języków Niemiecki i Angielski .

Mein name ist Sławek. Ich bin 16 Jahre alt, komme aus Polen und leben in Pakość enger Inowrocław. Ich unterrichte in der Secondary School Complex xxx in der Informationstechnologie. Der Berufsstand will Informatiker werden. Meine Hobbys sind Computer, Musik und Fußball. Meine Eltern Vornamen Zofia und Jan, auch ich habe zwei ältere Brüder: Tomasza und Jarosława. Tomasz hat 31 Jahre und Jarosław 34 Jahre. Mein Lieblings-Spieler ist Sławomir Peszko, ein beliebter Schauspieler Cezary Żak. In der Schule lerne ich zwei Sprachen: Deutsch und Englisch.

Opublikowano

źle i jeszcze raz źle -.- kurwa google tłumacz!!?!?! daj sobie spokoj z GT -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...