Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zoomumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam jakiegos bota do ZooMumba ktory bd mi zbieral smieci karmil myl itp lub poprostu jakis hack na kase;p

gra jest internetowa.

zoomumba.com

z gory thx. jak zly dzial prosze o przeniesienie.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Nie ma bota ale nagraj sobie czynności Taskerem jedyna rzecz jakiej nie bd robił to myślał , nie bd zbierał śmieci , anie kupował karmy chyba że jakoś tak dasz rade ;]

Zbieram +

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

no dajcie tego hackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahacka bo macie bana hahahahahhaha

Opublikowano

Możesz (jak miałeś kontakt z tym językiem) napisać takiego bota w AutoIT. Poczytaj tutki.

@EDIT

dajci hacka ku@@@ bo ja nie umiem H*** grać plis o info@@!! :angry:

Jak nie umiesz "H*** grać" to nie graj, a nie tylko podkurwiasz wszystkich. :angry:

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że to trochę nie wygodne, ale możecie nagrać ruchy kursora robiącego te rzeczy w zoomumba , zapisać te nagranie jako aplikacja , a później jakimś programem ustawić żeby ta aplikacja otwierała się o określonych godzinach. Minus tego jest taki jak w każdym bocie, musicie mieć włączony cały czas kompa i podłączony internet.

Poprostu : włączcie Taskera (program pokazany na filmiku w linku poniżej) i włączcie nagrywanie, następnie otwórzcie przeglądarkę, (tylko przedtem zapiszcie aby zoomumba było w zakładkach przeglądarki !! ) kliknijcie na zoomumba, (trzeba mieć zapisaną nazwę i hasło w przegl. aby było już wpisane, gdy wejdziecie na stronę zoomumba) i przycisk "zaloguj" , zróbcie to co robicie w tej grze i zamknijcie przeglądarkę , na koniec zakończyć trzeba nagrywani ruchów kursora.

Trochę ten opis zawiły, więc macie tu filmik o Taskerze:

http://www.youtube.com/watch?v=cCifXG4fgC8&feature=plcp

Opublikowano

no dajcie tego hackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahackahacka bo macie bana hahahahahhaha

Moim zdaniem za to, on powinien dostać już bana. Sam nie umie poszukać? Aby zrobić takiego bota do takiej gry to parę min potrzeba, ale dla takiego dzieciaka to nawet palcem nie kiwnę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja ponowie pytanie co do bota do zoomumby , gra jest fajna , ale kilkanie kiluset wybiegów odpada idzie dostac oczopląsów , a kupowanie za wirtualna kase równa się z bankrudztwem , wiem że do innych gier BP są już boty , ale do zoomumby znaleść nie umiem . Dla tych co umieją stworzyć owego bota nie jest to pewnie trudne ......... czynności w grze to kupowanie żywności i wody i 4 funcje pojenie , karmienia , głaskanie i czyszczenie . Dochodzą do tego 2 dodatkowe funkcje zbieranie smieci i sianogroczy ( czili pieniążków owej gry ) . Dlatego ja ponawiam pytanie czy ktos umiał by zrobic takiego bota ??

moje gg 753908 do pytan związanych z grą i botem ..

Opublikowano

Nie ma takiego hacka .

A tak wgl. po co grać na hacku , i mieć wszystko ? .

Lepiej rozwijać to samemu , i zasługiwać wszystko sobie .

Być dumnym , z tego do czego doszliśmy .

A tak z hackiem .. co możesz se przepisać? .

Chyba tylko instalacje tego :) .

No nie wiem , możesz se na jakimś pograć jeżeli zrobisz go sam :] . Raczej nikt nie tworzy takich .

Bo raczej nikt, nie chciał by grać na hackach , a zresztą kto by przebił się przez zabezpieczenia :)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Otórz są juz takie boty , które zastępują w grach kombajny czy asystenów , którzy koztują powiedzmy 12 złotych na 3 dni i tu nie chodzi o to by grać na hakach jak to napisałeś , a o to by zaoszczędzic realnej kasy bo przy dobrze rozwinietych kontach , gdzie sie ma np; jak w tej grze 500 wybiegów gra staje sie koszmarem i po prostu przestaje się w nią grać , raczej rzadko kogo stać na to aby wykładać miesięcznie 200 czy 300 złotych po to by mieć przyjemnośc i zadowolenie z gry .. jest już taki bot do innej gry z tej samej firmy i prosperuje bardzo dobrze ( po za tym osoba która napisała ten bot nieźle na tym zarobiła na allegro ;p ) ...... tworzy sie boty jak tu ujmuja jedni by do kopac firma rzerującym na graczach i ich troszku oszkubać , a nie jak to ty ujołeś , nie mylmy pojęć ;)

P.s.

a ja powolutku malymi kroczkami pracuje nad tym , nie wiem czy uda mi się za tydzień czy za pół roku ale próbuję :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...