Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pluginy]Minecraft 1.4

Minecrafterzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce wam oddać pluginy pod wersje 1.4 : )

Posiadają miedzy innymi:AuthMe,AutoMessage,AutoSave,BackupPlugin,BetterShop,BigBrother,Cleaner,CraftBook,

CraftBookCircuits,CraftBookVehicles,

CraftBukkitUpToDate,

Essentials,EssentialsSpawn

,FoundDiamonds,GodPowers,Help,HeroChat,iConomy,KiwiAdmin,LWC,MagicCarpet

,MultiHome,Permissions,PermissionsPlus,PlugMan,properTime,quickbelt,RealShop,runecraft,War,Whitelist

,WolfPound,WorldEdit,WorldGuard,xWarp

Sciągnij z '

Sciagnij .'

Skan:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e49418fc7ce43a1492cbccbec219f03583cd4206fcfe591f9107711d56225077-1301948040

Liczę na +siki za te pluginy pozdrawiam ; )

Ehem już dzieci MPCFORUM MINUSUJECIE?! Pierdol* się.

65994253024037513199.png
Opublikowano

wypisać wszystkie pliki z folderu plugins to nie problem...

Możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedz ?

Tyle ze pluginy od 1.3 nie działają do 1.4

Pozdrawiam.

65994253024037513199.png
Opublikowano

Dobra to ja wam wypisze wszystkie:

AuthMe,AutoMessage,AutoSave,BackupPlugin,BetterShop,BigBrother,Cleaner,CraftBook,CraftBookCircuits,CraftBookVehicles,CraftBukkitUpToDate,Essentials,EssentialsSpawn,FoundDiamonds,GodPowers,Help,HeroChat,iConomy,KiwiAdmin,LWC,MagicCarpet,MultiHome,Permissions,PermissionsPlus,PlugMan,properTime,quickbelt,RealShop,runecraft,War,Whitelist,WolfPound,WorldEdit,WorldGuard,xWarp

Proszę o + dla mnie jak i dla autora tematu jeśli to nie problem! Pozdrawiam!

Opublikowano

Łoojezu, Pluginy od NismonS'a, tylko dodał jakiegoś, faktycznie dużo roboty.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Witam. Jako, że jestem świeżutkim, nowym użytkownikiem tego forum nie oznacza, że nie mogę wypowiedzieć się od razu :). W Minecrafta gram od wersji 1.2_02, ok. 2 tygodnie po nowym roku do chwili obecnej. Oznacza to, że już umiem grać :D. Mimo tego od niedawna (od chwili, kiedy działa) w multiplayer. Tak, problemy z Hamachi :P. Teraz mam inny problem. Po założeniu serwera wszystko wyszło w ok. 87% dobrze. Lagi nie występowały, gdy było na serwerze do 3-4 osób. Gdy była większa liczba to minimalnie się pojawiały. Były one zauważalne dopiero gdy odświeżaliśmy serwer lub zmienialiśmy mapę. Wszyscy, oprócz mnie (który ma mapę i ogólnie cały serwer w folderze) wtedy mieli tzw. „Matrixy” :D. Dobrze, ale nie w tym rzecz. Jak ktoś ma coś w rękach, to zaczyna tego używać. I to różnie. W zależności od tego do czego służy ta rzecz. Gdy już się pobawi, użyje (bez skojarzeń xD), w końcu się ta rzecz znudzi. I chce wtedy to ulepszać. Tak. I od niedawna szukam bajerów, które zwią się pluginami. W wersji 1.3_01 żaden do tej pory mi nie zadziałał. Ściągałem jakieś tam Bukkity, hMody, pierdoły... Mimo tego nic. Teraz by ktoś napisał, że to moja wina, dlatego że nie umiem ich poprawnie skonfigurować. To prawda. Nie umiem. I w tym momencie napisał bym mu, żeby mi powiedział, jak. Ale oczywiście co raz częściej wszyscy polecają cudo o nazwie Google. Tak, ale właśnie problem w tym, że od 35 dni bazgrolę po tym inpucie (czyli taki prostokącik, gdzie się wpisuje dane, np. „Zadane.pl - Jak ugotować kostki lodu?”) i nic z tego. Kolegów też pytałem (na komunikatorach przede wszystkim, np. Skype albo GG), nawet jednego ze szkoły, który gra w Minecrafta, mimo tego nie ma pojęcia o Multiplayer. Nic. Kompletnie nic. Pustka. jakby ktoś zbudował 64x64 wieżę z TNT, która jest brzydka i mimo tego i tak jakiś noobek by zaraz wcisnął lewy i sypią się bany. Jestem ciekaw, czy ktoś jest na tyle hardcorowy, że mu się udało przebrnąć przez te moje wypociny (już nie mówię o ich zrozumieniu ;)) i miły (no i oczywiście zna się na tych sprawach) że mi po prostu pomoże, powie, wytłumaczy co i jak, z ładem i składem zainstalować pluginy do serwera :D. Od razu napiszę, że posiadam dziecko Microsoftu Windows 7 Professional 64-bit. Dodatkowo też napiszę, na których pluginach sentymentalnie mi zależy:

- WorldEdit,

- iConomy (chcę mieć sklep, bez skrzynek, tylko normalnie w czaczie piszemy co chcemy, ile kupić/sprzedać itd. Sprawdzenia salda, o i jeszcze bank było by mile widziane),

- plansza zagłady (nie wiem jak się nazywa ten plugin, na jakimś serwerze widziałem admina, który leciał magicznym dywanem, tyle że ten dywan był ze szkła),

- kolorki na shoutboxie (nie lubię Barbie, ale chociaż żeby odróżniać kto jest kim),

- jakieś narzędzia pomocne dla adminów oraz moderatorów,

Jeżeli ten hardcorowicz (jeśli się taki znajdzie) będzie dysponował pluginami, które mogły by mnie zainteresować, to również jak najbardziej proszę się nie krępować i od razu pisać :).

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

PS Gdyby ktoś miał nadal wątpliwości o co mi chodzi to proszę mi wytłumaczyć krok po kroku jak poprawnie zainstalować oraz skonfigurować pluginy dla zwykłego serwera (tak, na pirackim Minecrafcie) oczywiście DO WERSJI 1.4 (może też być _01 :D). Najlepiej żeby też mi wytłumaczyć jak zainstalować itd. tę paczkę w tym temacie. Od razu piszę, że tworzenie folderu plugins i wklejenie plików nic nie daje. Chyba, że coś źle robię...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...