Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko O Evencie Bingo Bonanza

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ ostatnio zrobiło się pełno tematów o evencie Bingo Bonaza postanowaiłem zrobić jeden temat z odpowiedziami na różne pytania, a również umieścić tutaj tematy innych użytkowinków.

(jezeli uwazacie ze ten post sie nada to dajcie do glownego) poprawie to pojutrze bo jutro mnie nie ma jakby co)

Czas trwania Eventu - 30.03.2011 - 26.04.2011

1.Czy pola z bonusami rzeczywiście są w tym samym miejscu u wszystkich ?

1. Ja uważam że tak, lecz takie same pola mamy w te same dni np. Piątek user -Matt- trafił w 4 okienku renevala – wy również w owym okienku znajdziecie taki bonus

2. Ile strzałów otrzymujemy dziennie ?

1. Dziennie mamy do użycia niestety tylko 1 strzał

3. Co możemy wygrać z bonusu ?

1. -Gp hazard
    -.Renewale
    -.Black Keye
    -.Respawny

- Exp pass 40% x50

-Exp pass 100% x10

4. W jakich dniach w jakim trybie trzeba grać aby otrzymać strzał ?

1. 1 tydzień (03/30 - 04/05): Elimination (normalne)
    2 tydzień (04/06 - 04/12): One Man Army, Spy Hunt, Search & Destroy Mode (możesz grać w jednym z tych trybów nie musisz w każdym)
    3 tydzień (04/13 - 04/19): Elimination Pro, Quarantine, Capture the Flag Mode (możesz grać w jednym z tych trybów nie musisz w każdym)
    4 tydzień (04/20 - 04/26): Elimination Mode (możesz grać w jednym z tych trybów nie musisz w każdym)

5. Ile expa muszę wbić aby dostać strzał?

W dzień powszedni - 500 expa w podanym wyżej trybie rozgrywki

W weekendy - 800 expa w wyznaczonym trybie

6. Trafiłem bonus co należy zrobić aby go otrzymać ?

1. Jeżeli jesteś w tym czasie zalogowany wystarczy zmienić serwer np. Z Alpha na Brawo, wtedy inboxie otrzymasz wylosowany bonus. Jeżeli nie jesteś zalogowany po prostu zrób to i zajrzyj do inboxa

7. Jak strzelać w tablicę ?

1. Polecam ten link

To jest ukryta treść, proszę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Fail..

Wszystko już zamieściłem w moim tutku.

Tablica...

Bonusy.../

Czas trwania.../ Zdobywanie expa.

Masz problem z głowy.

Opublikowano

Eeeee tam to mi zajęło z 16 minut miałem to rozbudować bo wg mnie to poradnik Marrocka troche za malo wyjasnia i mysle ze dalej beda pytania no ale coz wy sie zajmujecie forum...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw co byś więcej zamieścił i wyjaśnił..

Coś by się znalazło, o to się nie martw ale po co mam to edytować skoro i tak nie trafi to do działu głównego ?

Raczej status tego tematu się nie zmieni (nie trafi do działu głównego) więc zamykam

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...