Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xaulin...

-Shogun-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam wszystkich tutaj zebranych graczy serwera minecraft mpc forum.

Ja się tu kutwa pytam jakim prawem, na moje konto bezczelnie wpłyneła blokada.

Żadnych dowodów, SS, filmików... NIC. ZERO, 0! Hamstwo.

Xaulin, czy ty sobie ze mnie bezczelnie jaja robisz? Mam nadzieje że jak najszybciej stracisz posade moderatora, powiem nawet więcej, życzę CI tego.

Oczywiście proszę o unbana.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Weteran
Opublikowano

tutaj masz temat - http://www.mpcforum.pl/topic/327254-gucio4991/

ty mówisz że ja jestem nie w porządku? Człowieku, wiesz ile ludzi się cieszyło kiedy dostałeś bana?

Jak ci tego kidmoda dadzą, to dopiero "jaja".

zablokowałeś drzwi do nie swego domku, nie działa komenda /lwc info, więc potem trudno byłoby sprawdzić kto to zrobił.

Jeszcze w dodatku wywyższałeś się nade mną. Pisałeś również że skoro ta komenda jest to można ją używać w tym celu.

Opublikowano

Ja jestem za tym by zdjęli z Xaulina prawa moderatora po prostu to go przerasta czuje się jak by był jakimś bogiem daje bany ja byle obelga jak w przypadku Gucia...

Xaulin nie nadaje się na moda powtarzam jeszcze raz!

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Xaulin jest bardzo dobrym moderatorem, i tak ciebie na serwie nikt nie lubi wszyscy się cieszą jak ciebie ktoś banuje. Xaulin cie udupił i masz do niego pretensję.

Polecam przeczytać regulamin, ale i tak prędzej czy później dostaniesz perma ale raczej prędzej niż później.

A Xau moda nie straci bo wykonuje swoje obowiązki i każdy gracz na serwie go lubi. Żeby stracić moda musiałby sam odejść albo ktoś z Administracji serwera musiałby go "usunąć"

A taki gracz jak ty nie będzie decydować o jego usunięciu, gucio rób tak dalej a na permie się skończy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...