Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta

ReyMysterioKoxX

Co lepsze?? Uzasadnij wybór!!! :D  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wolisz mp7a1 or famas ??

• Famas
      16
    • mp7a1
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mp7a1 moim zdaniem dobre maly recoil co jest duzym + jak i pojemny magazynek i jest dla meda wiec mozna sie leczyc jak wspomniales

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

MP7 dla mnie lepsze, chociaz brak mi 2 nadów u meda ^^

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

MP7 : ) Dobry dmg, nawet ładny magazynek, niezła szybkostrzelność.

Jest na medyka więc zawsze masz tą alternatywę jaką jest leczenie się.

@UP:

Też właśnie na medzie mnie najbardziej wkurza to, że nie mam nadów : ( A slotu na 1 nie będę tracił na medyku.

A szkoda. Ja tam lubie sobie rzucić nada na Khali. W derb jak jestem to koło wejścia na ten drugi plant.

NO a w niu do office : D Często się fragi zbiera : P

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Do tych dwóch broni mam sentyment , ale głos oddałem na MP7A1 bo częściej gram medem i mechanikiem . Co do MP7A1 to jest najlepszą bronią chyba w War Rocku

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Ja oczywiście mp7a1 ma lepsza celność więcej naboji. I jest u medica. Można się leczyć i robić rzeźnie. B)

i po co taki temat, skoro sam sugerujesz odpowiedz?

i jest juz sporo ankiet, sprawdzałeś czy czsem ktos nie założył wczesniej podobnej ankiety?

co do głosowania to ja wole famasa..

bo wydaje mi sie ze od mp7a1 lepsze jest mp5 ;> (mp7a1 strzela jakos dziwnie powoli i jak dla mnie ma za duzo ammo)

po co 40ammo skoro po jednym kilu i tak przeładuje? juz bardziej lubie l85a1 bo 5 ammo leci na jednego i kilku mozna nabić na jeden magazynek

a czego famasa? magazynek z famka wystarcza na 2 kile + mp5k na 1 kill do tego mamy nady i 'tb' gotowy

Hejo

Opublikowano

To zależy kto co woli ja gralem bardzo długo medem i brakowało mi granatów więc kupiłem famasa i jest równie dobry jak mp7a1 jedyny minus to to że koleś walnie na rolla i już go nie zabijemy :(

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jak komuś brakuje granatów u mp7a1 to przepis jest taki na inżyniera

1(slot)-

2-

3 mp7a1

4 T bomb

5-

6-

7-

8-

i takim sposobem mamy lepszego piechura w inżynierze

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

MP7A1 lepsze bo więcej ammo troche wolniej strzela dla mnie to jest lepiej i duzy demage i bardzo fajny dzwiek i glos. A jeżeli komus brak nadów u medka to niech kupi golda lub 5 slot jak bedzie mial premium sliver, bronz i dokupi nade.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Porównywać dwie najlepsze bronie w wr? To nie ma najmniejszego sensu. Dlaczego? A no dlatego, że są to bronie dla różnych klas postaci, a ponadto są to najlepsze bronie dla danych klas - mp7 dla meda, a famas dla assaulta. Jak dla mnie wybierz kim wolisz grać jak medem to bierz mp7, jak assaultem to famasa.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Moim zdaniem mp7 gra sie tak samo jak ma sie skila jak i bez i zawsze dobrze się nią gra ma wiele atutów lecz dla mnie jeśli któś ma skilla na famasa może spokojnie rozwalić 3 osoby 1 magazynkiem i ujść z życiem do tego piekny głos i wygląd tej broni zdecydowany + famasa :)

a propo leczenia assault moze mieć adrenaline co też jest bardzo przydatne :)

Opublikowano

To tak jak by porównywać Finlandie do Krajówki

Famas szlachetny ale mp7a1 mocniej kopie =)

Dla mnie nie ma zwycięzcy :)

Opublikowano

zakładałeś temat jaki zestaw najlepszy a nie wiesz co wybrać? omg...

ehhh ja mysle ze mp7 duzo ammo i duze dmg

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...