Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Spakowanie Item_Proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam taka małą prośbę do któregos z userów, którym nie zbuntowały sie Pakery plikow ;D Chodzi o spakowanie item_proto ;)

Proszę nie wysyłać mi linków do żadnych pakerow bo mam juz ich wszystkich dosyc , żaden z tych na MPC i nawet poza MPC mi nie pakuje ;)

Daje tutaj item_proto oraz xml z juz dodanymi wpisami, gotowego do spakowania ;)

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Oczywiście bedą +++ ;) Mam limicik do wykorzystania ale musi byc ładnie bez błedow spakowane ;)

Z góry Dziekii i Pozdrawiam ;>

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

sprawdzilem to item proto i przyczyną raczej jest dodanie tej nowej biżuteri chociaz to item proto wyglada jak bys sie klawiszem enter bawił

np

item.......

fwef...fw.ef.we.fw.e.

powinno byc w jednej lini

popraw to moze to pomoże =]

ps. napewno nie wina pakera!

@down

juz bylem w trakcie robienia dla ciebie ale poprawilem wszystko w notepadzie i nadal nie dziala

proponuje tobie odszukanie nowego item proto i dodanie tych tylko potrzebnych wpisow =]

ps. pamietaj linika pod liniką =]

Opublikowano

@UP

Sprawdzałem linijki i na moje jest dobrze wszystko .. Sprawdzałem w Notepad++.. Ale nawet przed dodaniem wpisów do Bizu czyli Zbroji Imperatora wyskakiwał bład w każdym Pakerze .. Wiec nie wiem co może byc powodem .. Mógłby ktoś inny sprawdzić ? ;)

c04b9fed129de9a9.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...