Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Itemdesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc :D

upnie mi ktos gotowe item desc z locale pl z pieczęciemia na wszystkie wierzchowce? bo ja jak dodaje to albo nie widac co to za pieczęc albo jak klikam na pieczec lwa to przywoluje sie dzik

prosze o wrzucenie do pobrania tego pliku =]

@edit

bedzie limit + ale jutro bo dzisiaj juz wyczerpałem =]

Opublikowano

pliku ci nie wrzuce bo mam zmodyfikowany, ale wystarczy że wkleisz do pliku itemdesc: (oczywiście przerwy muszą być TAB-em)

71114	Pieczęć Dzika (żółta)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71115	Pieczęć Dzika (nieb.)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71116	Pieczęć Wilka (żółta)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71117	Pieczęć Wilka (nieb.)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71118	Pieczęć Tygrysa (żółta)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71119	Pieczęć Tygrysa (nieb.)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71120	Pieczęć Lwa (żółta)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71121	Pieczęć Lwa (niebieska)	Czar Pieczęci wzywa potężnego Ducha Zwierząt, aby cię szybko przenieść do miejsca twojego wyboru.
71125	Pieczęć Dzika Wojennego	Okiełznanie złych Duchów Zwierząt wymaga nie lada kunsztu magicznego. Odpowiednio zadziwiający jest rezultat.
71126	Pieczęć Wilka Wojennego	Okiełznanie złych Duchów Zwierząt wymaga nie lada kunsztu magicznego. Odpowiednio zadziwiający jest rezultat.
71127	Pieczęć Szarż. Tygrysa	Okiełznanie złych Duchów Zwierząt wymaga nie lada kunsztu magicznego. Odpowiednio zadziwiający jest rezultat.
71128	Pieczęć Walecznego Lwa	Okiełznanie złych Duchów Zwierząt wymaga nie lada kunsztu magicznego. Odpowiednio zadziwiający jest rezultat.

To są z metina pl :)