Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Pro Zatruty Do Pvp Na Tinea.Pl

baroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto co mi dziś pokazał jeden z tamtejszych graczy:

0404163758.jpg

Pozdrawiam i zapraszam na serwer:)

Opublikowano

Jak tu nie wchodzą max bony to to jest taki fux ze to jest nie pojęte :DD

Jak max to i tak nawet nawet. Jesszcze Kd i z wojami w pvp wygrywać ;)

Opublikowano

Ta kd tam nie wbije, bo jest ten zatruty z navi^^. 25% uma a tylko -35% sr??? Nie wierze. Gdzieś tutaj na forum jest fms 30 uma a sr -56%. Nie ma szans, że ten zatruty był bonowany ^^.

Opublikowano

Chciałem wbić na serwer, wbiłem.

Wydawał się fajny , ale teraz to tam się nie opłaca grać...

Kasa dropi jak kot napłakał a ceny że szok. :D

Taka truta ciekawe ile tam warta by była ^^

Opublikowano

Niezłego miał farta.. 25% um, siłka, 10 ludzi. OMG :D Moje max UM to 22% w skrzydełkach :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Heh od czasów kiedy na Anime ludzie robili eq w navi to teraz każdy lepszy item to z navi?

Ja zacząłem grać 3 dni przed zmniejszeniem dropu sztabek i uzbierałem na stal, trute i hełm smoka. Wczoraj kupiłem też naszyjnik ;)

Opublikowano

Ja w dalszym ciągu chciałbym zobaczyć kd w tym truciaku, bo tak to nie uwierzę, że nie jest z navi. Po za tym same sr i umki. Przy 25 umkach -35% sr?? Proszę ludzie nie oszukujmy się ale to nie możliwe. Przy 13-17% jest już -20%-27%.

@EDIT

Proszę

77608867.jpg

Opublikowano

sr do trujaka ciezej wchodza.. tzn mniejsze i trudno wbic te 50 + wiec tu to samo ja mialem sr 49 um -9 . tylko wiec no problem na s14 jest truta sr 45 um -13. a lwi um 19 ma sr -13 tylko ;>

76561198017353072.png
Opublikowano

Wiecie, raczej jest z tego waszego "navi", czy tam z czegoś innego, bo koleś twierdzi, że do niego kd nie może włożyć.

Opublikowano

KMR MOD 24/7 ? xDD Pozdro do Skilla GZ , ale ja wole miec w mieczyku SR wtedy minimum 54 ŚR i z tymi um wiesz co mi możesz zrobic :)

DAWAC ++++++++

Opublikowano

Fajny itemek . Wloz kd zrob troche % na ludzi w eq i abs . Wtedy nikt cie na serwie niepokona !!!

Daj + albo ja ci dam -

Zapraszam na mój kanał YouTube Klik

Opublikowano

Kolejny itemek z navicat lub panelu GameMastera. Wy się cieszycie i podniecacie czymś co by nigdy nie mogło się zdarzyć.

Obrażenia Um. 25% przy średnich -35%? Widać, że ten GM który to tworzył nie zna się wgl na grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...