Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Addona Dla Hunta 3.3.5A

Kretor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż poszukuje niezbędnych addonów dla huntera które ułatwią granie Huntem wersja 3.3.5a :)

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

Domyślny UI Blizzarda pozostawia wiele do życzenia. Zawsze tak było, dzięki temu wokół WoWa wypęczniała spora społeczność modderów. Dziś przedstawię wam listę addonów obowiązkowych dla każdego raidującego huntera oraz kilka bardzo wygodnych narzędzi mogących znacznie ułatwić nam życie.

Shadowed Unit Frames

Absolutnie najlepsze unit frame’y. Mnóstwo opcji, zarówno jeśli chodzi o poprawianie wyglądu jak i o wyświetlanie odpowiednich informacji. Dla mnie bardzo wygodnym było stworzenie whitelist’y buffów mojego peta, tak, żeby obok jego paska HP pokazywał timer Mend Pet.

alternatywy: PitBull Unit frames, X-Perl Unit Frames

Power Auras

To addon, którego jestem wielkim fanem. Wyświetla on tekstury na poziomie UI na naszym ekranie w zależności od obecnych buffów, debuffów, cooldownów oraz kilkunastu innych opcji jak np. poziom HP. Nikt nie powie mi chyba, że pilnowanie paska buffów jest fajne. Zastosowania można wymieniać godzinami: wspomniany przy okazji SUF timer Mend Pet, przydatny przy solowaniu poziom HP peta, oznaczenia Aspektów, timery proców, cooldowny. Wszystko to odziane w dość przyzwoity UI i wyposażone w możliwość importowania własnych tekstur. Czego chcieć więcej?

NeedToKnow

NeedToKnow służy do wyświetlania cooldownów oraz timerów buffów i debuffów w zgrabnych paseczkach. Rapid Fire, Bestial Wrath, czy nawet główne shoty stają się znacznie wygodniejsze, addon jest również bardzo prosty w konfiguracji.

Recount

Addon służący do mierzenia DPSu. Sporo opcji konfiguracji i dopasowywania do potrzeb. Absolutny must-have dla każdego DPSa.

alternatywy: Skada

Omen

Omen pokazuje aktuale poziomy threatu. Dzięki temu wiemy kiedy użyć naszej magicznej, niebieskiej czachy.

alternatywy: Skada, RecountThreat

NPC_Scan oraz NPC_ScanOverlay

Próbowaliście kiedyś złapać rzadkiego peta? Może Spirit Beasta? Dzięki NPC_Scan będziecie mieli pewność, że go zauważycie. Gdy tylko w zasięgu pojawi się jakikolwiek rzadki NPC, addon natychmiastowo wyświetli jasny i wyraźny komunikat. NPC_ScanOverlay nakłada na mapę kolorowe pola pokazujące obszary spawnów.

ForteXortist

ForteXortist wyświetla cooldowny w postaci zgrabnej i ponętnej osi czasu. Konfiguracja jest prosta i intuicyjna, a na całość aż miło popatrzeć.

Khartus Hunter Timers

Wygodne i niemal gotowe do użytku timery cooldownów, proców (w tym trinketów) i buffów dla huntera.

Skopiowane z Polskie Centrum Huntera, nie wiem czy mogę podać link wychodzący poza forum, bo już mnie Czerew raz poprawił, więc proszę wpisać "Polskie Centrum Huntera" w google i wejść w pierwszy wynik. :)

Sharimi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...