Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Titan Quest Immortal Throne

Damixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym was poprosic o oryginalny klucz do Titan Quest Immortal Throne poniewaz gdy wpisuje inny kod niz oryginalny to nie moge podlaczyc sie do zadnego serva przez neta a wiadomo bez neta nie ma po co grac z kumplem probowalem ale niestety nie moga byc 2 takie same kody

Nawet dam piatke za pomoc

Licze na wasza pomoc

Opublikowano

Nie rozumiem takich Tematów z prośbą o orginalnego seriala do jakieś gry. Ktoś za to zapłacił i ma jeszcze za free tobie go dawać? Kup sobie na allegro ta gra nie jest taka droga :)

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Po pierwsze gosciu plyte oryginalna mam tylko kod instalacyjny mi sie zgubil i nie mam zamiaru kupywac znowu tej samej gry ...

Opublikowano

No to masz pecha...Mogłeś bardziej uważać gdzie swoje graty rzucasz.

Opublikowano

Co za problem poszukać w necie??

Dziś dzień dobroci dla zwierząt masz:

CD KEY: A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6

Edit:

I nawet nie napiszesz dzięki??

Za duża sygnatura.

Opublikowano

No dzięki ale widzę że nie rozumiesz mojej prośby mi chodziło o oryginalny cd key a nie jakiś z google rozumiesz chciałbym pograć na necie a do tego potrzeba oryginalnego cd key bo inaczej wywala cię z gry

Opublikowano

Luken jedyna poje..... osoba jesteś tutaj ty na samym początku pisze że potrzebuje oryginalnego cd keya a ty mi dajesz z google chyba tylko tu piszesz żeby postów sobie nabić a i jak masz udzielać takich odpowiedzi to najlepiej wcale się nie wypowiadaj

Opublikowano

a czy ktoś powiedzał że ten cd-key nie orginalny a jak by nawet był nielegalny to istnieją patch ulegalnijające !!

Za duża sygnatura.

Opublikowano

A kim my kurwa jesteśmy służącymi na zawołanie?!

Morda w kubeł i trochę pokory.

chcialbym was poprosic o oryginalny klucz do Titan Quest Immortal Throne

Z tego jasno wynika,że ktoś ma zapierdalać do sklepu,kupić grę a tobie dać cd bo tobie się zgubił hmm?

Weź nawet nie śnij.Jak ktoś ci odda swój cd to będzie w takiej sytuacji jak ty,że by musiał ciągnąć na piracie.

Chyba,że tego nie umie zrobić.

Ten temat można zamknąć bo i tak nie zrobi dnia dobroci dla picz i ci go nie da.

• 1 rok później...
Opublikowano

Najlepiej zamknąć taki temat Ty Damixon napisałeś że niemożna grać na dwóch taki samych cd keyach to po co chcesz orginałke jak ktoś już z tego kożystał. Do psychiatry

I w 100% popieram lukena jedyny sposób na naprawe błędu jest kupić nową gierkę z cd key albo iść do sklepu z gierkami wyrwać cd keya i ciesz się grą. Życze udanej zapawy.

Probably, there is normal about that babylon search not know walk memoria not ganji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...