Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anderspl

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż a oto i mój pierwszy ban ;] Demonical zaskakuje mnie twój refleks 10 sekund i ban.Trza było zrobić ss-a z wciśniętym klawiszem chatu to może część osób by wiedziała czemu tak napisałem ( zazwyczaj nie obrażam )

Nie ubiegam się o UB zbyt twardy dowód nawet jest zwrot do osoby ^^ Szkoda że tak długo ale cóż należało mi się.

Źle że moja chatka nie ma cuboida już mialem 80k dobrze że jest 4k+ klocków od spawna moja prośba ( pewnie i tak zostanie odrzucona ) to aby odbanowanie mnie na czas założenia cuba i ponownie zbanowanie mnie bo jak wiecie neokidy potrafią dojść wszędzie na SH...

@Edit

Zmień nazwę w temacie na AndersPL ;]

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Powinno być tak, że osoba która obraziła nie dostaje bana póki osoba obrażona nie napisze o tym na forum.

Jeżeli była by taka możliwość, mogę prosić aby go odbanowano?

@Edit

Dlaczego?

Nie była to mocna obraza, nie poczułem się urażony.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Dokładnie tak powinno być. Jacyś znajomi mogą się "wyzywać" dla żartów i co od razu bany? Tego typu sprawy powinny być załatwiane między sobą i jeżeli ktoś czuje się obrażony pisze o tym na forum.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Hmm, ˛skoro gucio powiedział, że mu to nie zaszkodziło i nie żywi urazy, to moim zdaniem należy się unban dla Andersa...

komen.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...