Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dla Usrów Którzy Mieli Komisje Wojskową!

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Za tydzień mam komisję wojskową i chce się dowiedzieć jakie badania tam są i co trzeba z sobą zabrać.

W google szukałem ,ale tam są tacy idioci że masakra....

Pozdro

Opublikowano

Tylko dowod osobisty, Wchodzisz najpierw idziesz do jednej sali i tam ci robia badania a potem do drugiej i tam tez, i potem bierze cie pani za zaslone i patrzy na siusioka =)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Katasek : pozdro na serio patrzy :D niech sie patrzy a potem sie zabawimy;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

no wez dowod ta karteczke , idz tam rozbierz sie do majtek , zbadaja wzrok itd , potem babka cie zabierze do kata i zobaczy czy masz malego itd , i z tego srednia krajowa jest :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Kaled,ŹałosneZero jacy wy jesteście żałośni ? Z czego się śmiać kolega się normalnie pyta .. A wy z dziecinnymi odzywkami .

Ja nie miałem ale brachol miał bierzesz dowód osobisty robią Ci badania i trochę wypytują nie wiem jakie ale robią . Rozebrać się trzeba to prawda : )

notoacta250.png

Opublikowano

Dowód osobisty, tą kartke z wezwaniem i ja musialem wziąść zdjęcie legitymacyjne do Książeczki Wojskowej. Wołają Cię rozbierasz sie do majtek, sprawdzają wzrok, mase ciała, wzrost. Potem mierzą cisnienie ;d, no i sprawdzają penisa.

Pozniej czekacie na wydanie ksiazeczek i tyle.

@edit: No i wypytują czy byles karany czy zamierzasz isc do woja czy dalej sie kształcic.

i z tego srednia krajowa jest:)

Nie sądzę, że tak jest.

Opublikowano

to po co sie patrza na twojego ?? do podniety

Opublikowano

raczej czy jesteś zdolny do służby wojskowej tylko , statystycznie jest to tylko ocena psychologiczna i zdolności do służby w razie potzreby obrony kraju

jesli chcesz sie wykręcać nawet się nie trudź bo do wojska dostać się jest bardzo trudno

obecnie nie ma zasadniczej służby, chętnych do wojska nie brak a wezwanie nie jest niczym dziwnym bo KAŻDY to ma w myśl obowiązującego prawa o obronie narodowej czy coś takiego

zresztą , jeśli chcesz wyjść na debila i umysłowo niezdolnego do służby wojskowej nic nie szkodzi bądz taki jak wielu co się boją służby w wojsku , ale później możesz żałować chcąc sie dostać do pracy w wojsku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja napewno nie bede chcial do wojska:) dobra chyba juz odpowiedzieslismy ci na pytanie :) co ci zrobia i co musisz zabrac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...