Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Designy-250K Urki

kacper8897

Który najlepszy do pvp i bicia kubików-krych  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który najlepszy do pvp i bicia kubików-krych

• Venom
      10
    • Solace
      11
    • Diminisher
      7
    • Spectrum
      5
    • Sentinel
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. ja proponowałbym wrzucić te 250k uri w pp albo wrota złożyć. A nie w design... no, ale jak kto woli. Jeśli dalej upierasz się przy designie, to najlepszy do cubików jest venom. Jeśli jednak chcesz kupić design, żeby za pomocą jego umiejętności bić krychy, no to chyba coś źle wybrałeś...

Jednak venom jest słaby w czasie walki. Gdy użyje swojej pro umiejętności na graczu, ten z łatwością może ją zniwelować przez użycie EMP.

Wg mnie można się zastanawiać nad 3 statkami : Solace, Spectrum i Diminisher.

Jeśli chodzi o bicie cubików (co do krych to się nie wypowiem...) to przydatna jest także umiejętność Solace.

Jeśli ja miałbym wybierać spośród tych 3 modeli, to wybrał bym Spectrum na jakimś dużym serwerze (global 1, pl1) bo często bijemy się z wieloma graczami jednocześnie. Na mniejszych serwerach polecałbym Diminishera.

To jest tylko MOJE zdanie i oczywiste jest, że nie każdy musi się ze mną zgadzać...

Opublikowano

Saper, dlaczego uważasz że warto kupić Sentinela? Ja osobiście uważam że jest on słaby, bo ta jego umiejętność dezaktywuje wszystkie napędy. Może się przydać w walce 1 vs 1, ale często ludzie nawet nie próbują walczyć tylko od razu uciekają.

Opublikowano

lepszy solace jak bijesz krychy czy cos dupe uratuje na pvp tez pomaga w grupie tez leczy a venom to puscisz emp i po zabawie ...

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...