Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Allegro Czy Jak Kupie Cos To Bedzie Znak ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZY JAK KUPIE COS NA ALLEGRO NP. 100KK ZA 1zł TO TO BEDZIE GDZIES WIDOCZNE? TAK JAK JEST W MOZILLI ZE W HISTORI JEST WSZYSTKO CO MY ROBILI .... CZY NA ALLEGRO JEST TAK SAMO? ZE JAK KUPIE TO TO NP. BEDZIE W MOJE ALLEGRO ALBO COS ?

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Tak,jest cos takiego jak uczestniczenie w aukcjach

I tam masz wypisane w jakich aukcjach bierzesz udzial

Po za tym na e-mail ci przyjdzie

sstwc.jpg

Opublikowano

To Samo Pytanie :> da się jakoś usunąć kiedyś kupiłem i zobaczyli ten blankiet i była haja ^^

OndteAw.png

Opublikowano

Hehe, nie masz na co kasy wydawać? Pewnie boisz się reakcji rodziców, jak pomyślą na co syn ich wydaje pieniądze- znam to... heh

Jedyne rozwiązanie to napisać do sprzedającego i dogadać się z nim na takich warunkach: Że kupisz przedmiot bez klikania KUP TERAZ. Jest to ryzykowne ponieważ może Cie oszukać, a ty nie bedzięsz miał dowodu że kupiłeś przedmiot. Innego wyjścia raczej nie ma. A i jak już weźmiesz te Kup Teraz to nie wypisuj komentarza... Sprzedający także nie napisze ;p

A... znalazłem wyjście.. Poprostu załóż nowe konto na allegro. Z twoim nickiem mailem itp. Jest na allegro konto (JUNIOR) wybierz je... no i wtedy zamów yang. Nikt nie bedzię znał passów do tego konta na allegro, ba nikt nie bedzię wiedział z twojej rodziny o tym koncie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...