Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zadne Mody Nie Dzialaja Nic!

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja nie moge siema wgrywam jakiegos moda np xRaya albo TooManyItems i czarny ekran jak zalaczam gre ... mam wszystko co potrzebne ... i nic! POD 1.4 ALL! Mam 1.4 wezcie nie wiem co jest wszystkim dziala tylko znowu mi nie!

giphy.gif

Opublikowano

Usuń folder META-INF z minecraft.jar :)

a jak usunalem i dalej nic?

a i jak nie czarny ekran to done loading a pasek sie caly nie zaladuje i taka jakby scina ...

giphy.gif

Opublikowano

Może sciągasz pod inną wersje lub może wymaga modloadera.

mowie ze mod Loader mam pod 1.4 audio mod pod 1.4 sciagam pod 1.4 wszystko z tego forum! a jak nie to z minecraft.net wiec nie wiem ...

giphy.gif

Opublikowano

Niektóre z modów mogą być pod starsze wersje MC i zawierają braki w plikach z teksturami itp. Jeśli mody są na 100% kompatybilne z twoją wersją gry, powinieneś spróbować reinstalacji gry (jeśli nie wiesz jak to zrobić pisz na PW).

#Edit

Jest jeszcze taka możliwość, że niektóre z zainstalowanych wcześniej modyfikacji nie pozwalają na poprawne działanie innych.

Pomogłem ? Licze na + :)

sygna0404.jpg

Opublikowano

Java może nie wyrabia z renderowaniem. Modyfikacje kolidują jakimiś plikami lub czymś w cliencie. Ew. zła konfiguracja w plikach modów.

9obpmnjr.png

Opublikowano

To napisz do niego na pv;d

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Latwiej będzie jak napisze rozwiazanie problemu tutaj, wtedy kazdy z takim problemem bedzie mial jak na tacy pomoc : )

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...