Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Pl Nie Działa Mi Na W 7 64 Bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak witam wszystkich odrazu na wejście piszę że prubowałem wszystkich sposobów reinstall metin2 , ustawianie trybu zgodności , uruchom jako admin , itp. Więc proszę bardzo podawać jakieś nowe sposoby bo naprawdę niewiem co zrobić ;( oto problem jest na ss: http://img219.imageshack.us/i/ssswx.png/

jestersplash2.jpg

Opublikowano

Jakbyś mugł powiec jak to zrobić to wyłącze lub włącze mam tu właśnie utrudnienie ponieważ mam angielskiego w 7...

jestersplash2.jpg

Opublikowano

MOże jako admin uruchom?

PPM>uruchom jako administrator

Ojć

Napisałeś że próbowałeś jako admin...<nie przeczytałem> xD

To ja nie wiem co.

Opublikowano

"zresetuj kompa" hahahah... Po prostu przeskanuj komputer prawdopodobnie to wirus blokuje ci dostep . Sprawdz logi hijackiem pod katem ctfmon.exe . Pzdr

Opublikowano

Prawdopodobnie nie masz odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp. Spróbuj skopiować cały folder gry na pulpit.

Jeżeli to nie zadziała wyłącz całkiem kontrolę użytkownika (UAC - User Account Control) - w tym celu

kliknij Start -> Uruchom -> [wpisz] secpol.msc -> [zatwierdź] OK.

Opublikowano

Hmm prościej może i dziwna,śmieszna metoda to usuń cały folder metina do kosza po czym z kosza przywróć metina powinno działać.Jak coś to daj znać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...