Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Wiadomosc Z Supportu

figo0200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw Gm zbanowal mi 2 sklepy , nastepnie PONIOSŁO mnie to zwyklinalem go na supportcie a oto wiadomosc jaka mi napisal.

http://img198.imageshack.us/i/beztytuuzxz.png

// Nastepnym razem wstawiaj grafike w rozszezeniu img,png

xdddmtw.jpg

Opublikowano
xD no ja sie nie dziwe to GM ale tym dolnym pozdrawiam itd wyglonda na dziecko. jesli to jest czala odp to powina miec jescze "pozdrawiam nick gm "
Opublikowano

uhaha to masz przejebane :D

@natan1234 wyglONdać to Ty możesz na dzieciaka, zajrzyj do słownika -.-

wow jestem 6 lat w angli polskiego sie nie ucze ps: jesli zle napisalem wyraz to nie jest blad ort... tylko guziki nie te wcisnalem

Opublikowano

wow jestem 6 lat w angli polskiego sie nie ucze ps: jesli zle napisalem wyraz to nie jest blad ort... tylko guziki nie te wcisnalem

Bo każda wymówka jest dobra?

Nacisnąć Ą a ON to rzeczywiście pomyłka :)

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

hahah dobre ;]

na miejscu tego GM'a bym cię zgłosił na psy

po 1. używasz pewnie czitów co jest nie legalne i mogą z tego wyciągnąć konsekwencje prawne ;)

po 2. nie pozwolił bym sobie jako dorosłemu człowiekowi dać się obrażać jakiemuś dzieciaczkowi będąc wysoko postawionym człowiekiem ;]

ale i tak GM zrobił z siebie polewkę i nie musi Ci podać powodu bana mają prawo do blokady twojego konta bez podania powodu ;) ponieważ wszystkie konta należą do nich ty tylko poświęcasz czas na rozwijanie "Ich" postaci ;) gdyby byli idiotami mogli by Cię wyjebać nawet z Eq ;]

Opublikowano

hahah dobre ;]

po 1. używasz pewnie czitów co jest nie legalne i mogą z tego wyciągnąć konsekwencje prawne ;)

po 2. nie pozwolił bym sobie jako dorosłemu człowiekowi dać się obrażać jakiemuś dzieciaczkowi będąc wysoko postawionym człowiekiem ;]

ale i tak GM zrobił z siebie polewkę i nie musi Ci podać powodu bana mają prawo do blokady twojego konta bez podania powodu ;) ponieważ wszystkie konta należą do nich ty tylko poświęcasz czas na rozwijanie "Ich" postaci ;) gdyby byli idiotami mogli by Cię wyjebać nawet z Eq ;]

Nie znasz sie i gowno mowisz uzywanie cheatow to lamanie regulaminu gry a prawo chuj ma do tego.Wysoko postawiony czlowiek? GMowie to zazwyczaj pro koxy po 36lat, mieszkajacy z rodzicami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

ubirch## czily twierdzisz że hakerzy jak hackują strone jest to legalne ? NIE ! jest to nie legalne poza tym

np. DMG hack jest to edytowanie klienta gry dokładnie pliku "PC1/2" a firma gameforce zastrzega sobie prawo do edycji klienta więc za to np mogli by cię pozwać chyba że to źle rozumiem ...

Opublikowano

Postraszyć to może sam samego... Bo zazywczaj tacy Kozacy w Necie to wielkie Cip... w świecie grube... Cały Team Mt2 to jedne wielkie przedszkole... Dawno powinniście skończyć z ta grą bo szkoda czasu na te gów... ;)

Opublikowano

hahah dobre ;]

Zalosny jestes, widac ze wychowany jestes na konfiture i frajera, Pozdro farmazonie. A co do gma to ma serio ostro najebane w glowc i chyba mysli ze jest bogiem...

Opublikowano

Bo każda wymówka jest dobra?

Nacisnąć Ą a ON to rzeczywiście pomyłka :)

moze podam szkole Eh ty sie jesce cepiasz polskich liter? Mowilem jestem w angli a po 2 mam ang windowsa -,- ( wiem ze moglem co inego napisac ale nie pisze jak wy ze na klawiature ja w 1 sec pisze 3 slowa naprawde ludzie nie maja sie czego cepiac

Opublikowano

gm to wolatariusze i normalni ludzie ze ty ich nie lubisz bo oni sa gm to masz pecha to jest taka sama zajawaka jak z HWDP nikt nie lubi psow chociasz ich na oczy nie widzial itp alekazdy ich wyzywa spotkasz niby koxa napodworku a on sobie spiewa hoja w pope milicji itp na jego miejscu bym sie nie pierdolil i na pizdy szedl albo cie znalazl i morde sklepal bo ty wychodzisz na dzieciaka ktory panikuje bo zbanowali mu konto jak nie wydarzony moge sie zalozyc ze zaraz ktos bedzie pisal ta oni by mi dali hahaha ale jak przyjdzie list z prokuratury to nie bedziecie mial wesolo

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Ja bym rodzicom lepiej powiedział xD

A tak serio to myślę że gówno zrobią - pewnie zwykły straszak

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

hahah dobre ;]

jebnij sie czlowieku w leb i zamilcz

Opublikowano

Gm ma taką stała formułke jak ktoś go obraża ^^ już ktoś wstawił kiedyś coś identycznego nie raz na forum. Niestety nic pewnie nie zrobisz jednak jest to ich obowiązek powiedzenia za co masz bana i na ile.

Opublikowano

Po co pisałeś jak wystarczyło wejść na e-maila i sprawdzić...?

Im za to nie płacą, to wolontariat więc wypadałoby okazać im trochę szacunku...

Jak pisałeś, że go znajdziesz, zgwałcisz, utniesz łeb i nasrasz w szyje, to nic dziwnego, że Cię policją straszył o.O

52287137559562145640.png

Opublikowano

To jest nasz kochany polski team...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...