Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Wejsc Na Serwer Przez Clienta Z 2011 Lub 2010R?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przepraszam ze nabijam tyle postow, ale jakis Majster poprzedni temat mi zamknął po kilku godzinach, a mnie w tym czasie nie bylo w domu.

Więc tak, chce wejsc na serwer postawiony na plikach SF 2010 pzrez clienta 2011r. Tylko nie wiem o co chodzi z tym plikiem root ponieważ nie mozna go rozpakować. A po wrzuceniu zmodyfikowanego roota z clienta 2010r do 2011 to wgl nie odczytuje czy serwer jest w normie są "...", identycznie jest na cliencie z 2010r. Nie wiem dla czego ;/ Czytałem ze aby móc wejśc na serwer przez clienta z 2011r trzeba cos z tym plikiem root zrobic i pongem. ? Help Me! :P

Jeżeli chodzi o Pong to nie ma problemu wszystko wiem co i jak.

Opublikowano

Ściągnij ten paker od Merkona i wklej go na dysk c "twoja nazwa"

Jeśli chesz rozpakować root to wpisz w pliku : Rozpakowywanie ścieżkę do pliku root np: c:\Metin2\pack\root

Potem jak rozpakujesz to przejdź do pliku serverinfo i tam zmień na swoje ip

Jak chcesz całość spakować to przeciągnij RotPackGen na ikonke m2

Opublikowano

Wiem jak sie rozpakowuje root, ale w cliencie 2011r jest to zablokowane i za nic nie da sie tego rozpakowac zadnym File Archiver. Słyszałem ze aby bylo mozna zagrac na serwerze z plikami SF 2010 to strzeba cos zrobic z serverinfo.py ale mowie nie wiem o co chodzi bo nie moge sie niczego na forum doszukać. Najlepiej by było jakbym mówgł wejść na serwer przez clienta z 2010r np przez clienta EliteMT2.

Opublikowano

rootka z pl'a jest zabezpieczona. Zainstaluj mod kamera pod 2k10 sf i wygeneruj serverinfo.py odpowiednie i wgraj do glownego folderu clienta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...